S našimi cookies bychom vám rádi nabídli co nejlepší nákupní zážitek se vším, co k tomu patří. Patří sem například vhodné nabídky, personalizované reklamy a zapamatování preferencí. Pokud nemáte nic proti, můžete jednoduše potvrdit souhlas s používáním souborů cookie pro preference, statistiky a marketing kliknutím na "V pořádku!" (zobrazit vše). Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat prostřednictvím nastavení souborů cookie (zde).
Musíte být přihlášeni, pokud chcete hodnotit produkty.
Upozornění: Abychom zabránili tomu, že se budou hodnocení zakládat informacích z doslechu, polovičních pravdách nebo skryté reklamě, dovolujeme na našich stránkách hodnotit pouze skutečným uživatelům, kteří u nás vybavení také koupili.
Po přihlášení najdete také v zákaznickém centru v sekci "Hodnotit produkty" všechny produkty, které můžete hodnotit.
Uvítal bych možnost výměny růcných druhů molitanů s výřezy pro různá zařízení.
klare 14.02.2020
Perfektní zpracování, složitější pro vyřezávání oblouků.
Stabilita
Ovládání
Zpracování
Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení
J
Velmi užitečný kufr
JirkaP 29.01.2025
Tento kufr jsem zakoupil v roce 2011. Hledal jsem nějakou ochranu pro svůj menší mix. Papírový obal byl brzy hodně poškozený. Proto jsem po výběru zakoupil tento kufr. Jsem velmi spokojený. Mix je pěkně uložený v molitanovém vnitřku a dobře ochráněn proti nárazu a pádu, tak jak se to při cestování stává. Za těch spoustu let používání je na kufru mnoho šrámů, ale stále dobře plní svojí funkci.