Je evidentne kon¨truovaný ako kópia SM 57, ?ím sa netají ani vzh?adom ani vlastnos?ami.
Pracujem najmä s mikrofónmi Rode, Akg a Shure a priznám sa, ¸e som mal obavy pri kúpe práve tohto MB 75, ale potreboval som do vybavenia e¨te jeden dynamický mikrofón s charakteristikou SM 57. A nejako mi napadlo, ¸e za pokus ni? nedám. Ak by sa mi nepá?il, tak ho mô¸em do 30 dní vráti?.
A tak som za?al testova?. Ako prvý snare, nasledovali tomy, následne som zapojil mikrofón na kombo. V¨etko som porovnával s SM 57.
Výsledky boli pre m?a vá¸ne prekvapujúce. Mikrofón znie výborne a v porovnaní s SM 57 som vlastne nena¨iel rozdiel. Faktom je, ¸e nepracujem s absolútne ¨pi?kovými bicími súpravami, gitary + kombo sú stredná trieda, ¸iadny Fender Custom Shop ;) Schválne som testoval len s úplne základným zapojením mikrofón - zvuková karta - po?íta?. Otestoval som ho aj live na snare aj na kombá a výsledky boli opä? výborné, v podstate rovnaké, ako pri SM 57.
Mínus - netu¨ím, ?i bude rovnako nezni?ite?ný ?asom, ako SM 57, ktorá pre¸ila u¸ asi v¨etko ;)
Celkovo - pomer cena / kvalita - vynikajúce !