K obsahu stránky

Na skladě
K
Skvělé struny
K.uba 20.10.2021
Nepraskají, zvuk vydrží dlouho a nezní to po měsíci jak vytahaný kšandy, rychle si sednou. Jediná co mě doslova "sere" je to ž už po týdnu se u ozvučnice na strunách objevuje takové "třepetání" jde podle mě o nánosy kůže když člověk hraje prsty.

Nemá to vliv na zvuk, ale je to takový divný.

K
Very pleasant sound
KasparMagic 18.02.2022
Very pleasant jingling sound and long string life. The sound does not change even after 6 months of daily use

k
Mám za to, že se změnila technologie výroby a kvalita je lehce horší než dřív.
klare 13.11.2020
Velice povedené kytarové struny, technologie nanoweb je skvělá, bohužel při hraní s prstýnky dochází k rychlému poškození strun.
Před pár lety s těmito struny nebyl problém, nyní si nejsem úplně jistý, zda se jejich výroba nezměnila, nebo nepřesunula. Přesto stále věřím, že patří k nejlepší volbě a ani struny Martin, nemají takový zvuk.

S
Perfektní struny
Skipyan 23.07.2024
Nejlepší struny pro mou akustickou kytaru. Zkoušel jsem i jiné, ale vždycky se vracím k Elixiru. Vydrží opravdu hodně dlouho.

r
rosta 15.03.2020
Používám mnoho let na akustice Furch, neznám lepší struny...

Z
Klasika
Zajíc 27.04.2022
Vyzkoušel jsem hodně strun a vždy se vracím k Elixírům. Prostě mě na mých kytarách hrají nejlépe !!!

ML
skvelé struny
Milan Lídl 27.03.2020
najlepšie struny aké som mal, dlho vydržia.
urćite sa oplatia aj napriek vyššej cene.

A
Anonymní 22.11.2023
Prostě struny, jak mají být. Moje zkušenost je taková, že vydrží minimálně třikrát déle než konkurenční produkty. Třeba se pletu, ale zatím mi to tak vychází.

L
Dle očekávání skvělé
LiborS 07.02.2025
Jasné výšky, výrazné basy, výdrž zatím není možné posoudit, protože je mám jen krátce.