K obsahu stránky

1882 Hodnocení zákazníků

4.5 / 5

Musíte být přihlášeni, pokud chcete hodnotit produkty.

Upozornění: Abychom zabránili tomu, že se budou hodnocení zakládat informacích z doslechu, polovičních pravdách nebo skryté reklamě, dovolujeme na našich stránkách hodnotit pouze skutečným uživatelům, kteří u nás vybavení také koupili.

Po přihlášení najdete také v zákaznickém centru v sekci "Hodnotit produkty" všechny produkty, které můžete hodnotit.

965 Recenze

1 969 Kč
Všechny ceny vč. DPH
Na skladě
Na skladě

Tento produkt je na skladě a může být obratem odeslán.

Informace o expedici
A
Zatím dr¸ák
Affordano 19.02.2018
Jako majitel více kytar typu LP mám pot?ebu nástroje uchovávat a p?epravovat v bezpe?í, a tudí¸ vlastním i párek t?chto kufr?. Jejich výhodou je p?kný design, kvalitní vnit?ní polstrování a p?íznivá cena. Váha není nejni¸¨í, ale odpovídá d?ev?ným kufr?m dostupným pro tento typ kytar. Osobn? mi tato konstrukce vyhovuje lépe ne¸li kufry plastové. Case p?sobí d?v?ryhodn?, je vybaven vy¨¨ím po?tem uzáv?r? ne¸li má originál LP kufr, d?vodem je z?ejm? pon?kud v?t¨í náchylnost p?ezek k necht?nému otev?ení, p?i tro¨e opatrnosti to v¨ak není zásadní problém. Kufry uchovávám v suchém prost?edí, obávám se, ¸e ve vlhku by se potah mohl ?asem odlepit, zatím v¨ak dr¸í bez problém?.

JS
Jacob String 22.08.2020
Parádní futrál, bytelný, přežije všechno. Jediný problém je zámek - při prvním zamknutí se zasekl a půl hodiny jsem se do futrálu pak nemohl dostat. Od té doby nechávám odemčený.

RC
Roman CB 22.01.2018
Kvalita - dobrá cena - LP p?kn? sedí!