Jeho malé rozměry mě vysloveně překvapily. Používám na kytaru typu Parlor se šířkou nultého pražce 46 mm. Díky seřiditelnému přítlaku nedochází k přeladění kytary o 1/4 tónu výše jako u většiny obyčejných klešťových kapodastrů - v tom je perfektní, kytara ladí výborně tak, jak má. Výrobku by se mohly vyčítat tyto dvě vlastnosti:
1. vyžaduje spíše manipulaci pro 2 ruce (při nasazení), kdo je hodně šikovný, tak to jednou rukou asi zvládne, ale spíše na kytaru s nultým pražcem do 43 mm, kde nebude muset tak pečlivě kapodastr vystředit
2. gumový přítlak je široký jen 49 mm a pro kytaru s nultým pražcem 46 mm je to tak akorát, ale občas při nepozornosti ho nasadím s krajní strunou mimo kapodastr, proto ho nasazuji spíše oběma rukama a kontroluji vystředění na strunách. Pro kytaru s nultým pražcem 48 mm a více bych tento kapodastr rozhodně nedoporučoval.
Závěr: velice precizně provedený a výborně funkční capo, výborné seřízení přítlaku, cena není vysoká, použití pro krky s nultým pražce do 46 mm včetně. Doporučuji.