K obsahu stránky

171 Hodnocení zákazníků

4.6 / 5

Musíte být přihlášeni, pokud chcete hodnotit produkty.

Upozornění: Abychom zabránili tomu, že se budou hodnocení zakládat informacích z doslechu, polovičních pravdách nebo skryté reklamě, dovolujeme na našich stránkách hodnotit pouze skutečným uživatelům, kteří u nás vybavení také koupili.

Po přihlášení najdete také v zákaznickém centru v sekci "Hodnotit produkty" všechny produkty, které můžete hodnotit.

119 Recenze

8 199 Kč
Všechny ceny vč. DPH
Na skladě
Na skladě

Tento produkt je na skladě a může být obratem odeslán.

Informace o expedici
F
Kompaktní a přesto prostorný.
Frankie808 23.04.2020
Úvod:
Stůl používám ve svém domácím studiu a je celkem prostorný, mám na něm gramofon na levé straně, MPC Live na pravé, Macbook, Audio rozhraní, Externí monitor, Audio monitory a na výsuvné desce pak MIDI klávesy (49 kláves). Takže svůj účel rozhodně plní a pokud vlastníte pevný počítač umístěný ve spodní části stolu, ušetříte i spousta místa na desce stolu např. na studium či poznamky.
(+):
- Rozhodně cena.
- Povrch není úplně hladký, takže není potřeba podložka pro myš.
- Kabely lze sjednotit a schovat do otvoru v zadní části desky stolu.
- Prostor (v této cenové kategorii).
- Držáky monitorů se dají namontovat ke stolu opačně a ušetřit místo v malých místnostech (můj případ)
- Jednoduchá montáž, srozumitelný návod
- Výběr barevného provedení
- Rack uchycení
(–):
- Jediný nedostatek, který mi občas překáží je výška výsuvné desky (pro klávesy atd.), jen tak tak se s mojí židlí zapasuji . Doporučuji změřit vaší pracovní židli předem a porovnat s údaji stolu.
Shrnutí:
- Kompaktní, ale přesto prostorný stůl, který zvedne úroveň vašeho domácího studia a práce v něm. 4⭐️

M
Mediasound 12.01.2021
Pozor na montáž rakových poliček, měl jsem to obráceně v návodu. S poličkama na repro to má do šířky kolem 190cm..... musel jsem řezat