K obsahu stránky

Na skladě
OR
TOP
Oldřich Rubáš 02.09.2024
Zatím jsem vyzkoušel pouze na pluginech, ale primárně jsem koupil ke svému Masrhallu DSL100H. Dají se s tím dělat různé věci. Přijdejte chorus, aktivní snímače a máte klasický oldschool Zakk Wylde zvuk. Ovšem preferuji pasivní snímače seymour duncan black winter a JB. Pak má zesilovač více prostoru na vykreslení zvuku. I na nahrávání jde krásně vidět, jak tento Overdrive přitáhne zvuk a není tak rozprskaný, co se týká frekvencí. Pokud chcete mít pořádně zařezávací Overdrive k Lampovému zesilovači, vzhledem k ceně nemáte, co řešit.
Primárně hraju Heavy Black Doom metal.
Zpracování je robustní , jde vidět, že pedál něco vydrží.

P
Použití s elektroakustickou kytarou Yamaha LL-TA
Plívoš 17.09.2025
Koupil jsem si SD-1 pro používání společně s looperem, abych mohl hrát přes nahranou smyčku kytarová sóla. Jen jsem netušil zda to bude fungovat i s jumbem. A je to super. I přesto, že je kytara vybavena pouze standartním snímačem v kobylce. Zvuk je modudovatelný v širokém spektru od klasického zvuku elektrické kytary bez efektu s douhým dozvukem strun po opravdu rockový. Ten kdo se nebojí experimentovat a má chuť na novou možnost při hraní, se nemusí bát, že šlápne vedle.