K obsahu stránky

74 Hodnocení zákazníků

4.9 / 5

Musíte být přihlášeni, pokud chcete hodnotit produkty.

Upozornění: Abychom zabránili tomu, že se budou hodnocení zakládat informacích z doslechu, polovičních pravdách nebo skryté reklamě, dovolujeme na našich stránkách hodnotit pouze skutečným uživatelům, kteří u nás vybavení také koupili.

Po přihlášení najdete také v zákaznickém centru v sekci "Hodnotit produkty" všechny produkty, které můžete hodnotit.

40 Recenze

29 390 Kč
Všechny ceny vč. DPH
Na skladě
Na skladě

Tento produkt je na skladě a může být obratem odeslán.

Informace o expedici
C
Churchyl 22.12.2018
Repro pou¸ívám v kombinaci se satelitem F1 v páru satelit + bas na zvu?ení ¸ivého hraní dechových nástroj?, zp?vu a mluveného slova. Kdy¸ tuto sestavu zapojím podle manuálu - bas - satelit je zvuk ochuzen o basy. Kdy¸ nedodr¸ím p?edepsané schéma zapojení je zvuk podstatn? lep¨í - více bas?. Co se tý?e konstrukce mám dv? p?ipomínky. 1. Chybí madla pro p?ená¨ení ve dvou lidech. 2. Nelze na reproduktor nainstalovat distan?ní ty?. P?i pou¸ití jiného satelitu mimo F1 a pou¸ítí vestav?ného stojanu, je nutné pou¸ívat dal¨í epro stojan, Je to velká ¨koda, proto¸e nap?íklad v kombinaci s repro Bose S1 hrajé také výborn?, bohu¸el na extra stativu.

D
Dobrý a pr?razný zvuk
Diktattoor 08.01.2018
Velmi kvalitní basový základ, tvo?í p?íjemný akustický tlak nehled? na styl hudby. Já je pou¸ívám pro tane?ní a house music - perfektní. V kombinaci s Bose F1 model 812 tvo?í dokonalou soustavu. Subwoofer má tolik bas?, ¸e je mo¸né p?i sou?asném pou¸ití modelu 812 zde vypnout basovou slo¸ku. Subwoofer to utáhne bez problém?.
Sice vysoká cena za komplet, av¨ak lépe st?hovatelné a lépe zn?jící bedny t?¸ko najít... Doporu?uji.