Tovább az oldal tartalmához

346 Ügyfelek értékelései

4.1 / 5

A termékek értékeléséhez kérjük, jelentkezz be.

Megjegyzés: Mivel szeretnénk megakadályozni, hogy az értékelések szóbeszéden, hiányos ismereteken alapuljanak, vagy rejtett reklámok legyenek, csak valós ügyfeleink számára tesszük lehetővé értékelések írását, akik valóban tőlünk vásárolták meg a terméket.

A bejelentkezést követően az ügyfélközpontban, a "Termékek értékelése" menüpont alatt megtalálsz minden terméket, amelyet lehetőséged van értékelni.

tulajdonsagok

hangzás

kivitelezés

71 Vélemények

37 590 ft
Minden ár ÁFÁ-val
Azonnal szállítható
Azonnal szállítható

A termék raktáron van és azonnal szállítható

Szállítással kapcsolatos tájékoztató
J(
Korrektségből jeles!
Joe (Tiszai József) 28.02.2023
Elektro-klasszikus gitárt kerestem jó minőségben, elfogadható áron. A neten takált sok olcsó, bóvli kínálat után már majdnem feladtam, amikor rábukkantam erre a hangszerre. Erre mondják, hogy szerelem első látásra. Elolvastam a sok pozitív vásárlói visszajelzést, és megrendeltem. Négy nap alatt itt volt, de pechemre a gyönyörűen kidolgozott gitár passzív elektronikája szörnyen "brummos" volt, hangfelvételre alkalmatlan. Reklamáltam a cégnél, és hála Sindy Boleman és a Thomann korrekt és példa értékű hozzáállásának, a csere-példány posta fordultával itt volt. Jó anyagokból profi módon megépített a hangszer. Beállítás után könnyen játszható. Nem az első Harley Benton gitárom. Pár éve már vásároltam itt egy HB Black Paisley Telecastert, amit szintén nagyon szeretek. Jó szívvel ajánlom a Thomann céget, és forgalmazott hangszereit mindenkinek!
tulajdonsagok
hangzás