S našimi cookies bychom vám rádi nabídli co nejlepší nákupní zážitek se vším, co k tomu patří. Patří sem například vhodné nabídky, personalizované reklamy a zapamatování preferencí. Pokud nemáte nic proti, můžete jednoduše potvrdit souhlas s používáním souborů cookie pro preference, statistiky a marketing kliknutím na "V pořádku!" (zobrazit vše). Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat prostřednictvím nastavení souborů cookie (zde).
Musíte být přihlášeni, pokud chcete hodnotit produkty.
Upozornění: Abychom zabránili tomu, že se budou hodnocení zakládat informacích z doslechu, polovičních pravdách nebo skryté reklamě, dovolujeme na našich stránkách hodnotit pouze skutečným uživatelům, kteří u nás vybavení také koupili.
Po přihlášení najdete také v zákaznickém centru v sekci "Hodnotit produkty" všechny produkty, které můžete hodnotit.
Rack jsem zakoupil cca p?ed 3 lety do studia. Je pevný stabilní a nemám sním ¸ádné problémy. MontḠi demontḠúpln? v pohod?.
Pokud chcete pevný a stabilní Rack mohu jen doporu?it.
Stabilita
Zpracování
P
Ponyxis 29.04.2020
Naprostá spokojenost. V racku mám jak počítač tak i efekty a zvukový inteface. Velice jednoduché sestavení. Velmi oceňuji že rack je vyrobený z oceli.
Stabilita
Zpracování
PF
Dobrý všestranný rack
Petr F 10.06.2025
Dobře zpracovaný rack využitelný jak na audio, tak na síťové periferie v místech, kde nevadí absence dveří např. pokud je zasunut v nábytku.