Tovább az oldal tartalmához

Minden ár ÁFÁ-val
Azonnal szállítható
D
Davepapa 15.02.2023
Összességében nagyon jól szól a láda. Könnyen felcsavarozható a kerék.
A csatlakozás hátul jól ki van találva. A forrasztást inkább ne nézzétek meg.
Ami a kivitelezést illeti, elég borzasztó, hogy egy új hangfal csörög-csattog, különböző kivitelezési hibák miatt. A rácsot meg kell majd erősítenem, mert zörög nagyon, nagyobb hangerőnél már mozog nagyon. Szerintem kevés a rögzítési pont, középen nulla csavar fogja. A porvédő szivacs nincs rendesen illesztve és olyan szinten veri a védőrácsot, hogy berezonál tőle az egész láda. A festés minősége nem rossz, de én szebbre számítottam.
Nem mondom, hogy nem vennék többet ilyen subot, mert a hangja az tényleg brutális. Aki ilyet vesz az vegye számításba ezeket a plusz műveleteket, vagy csak megint én fogtam ki megint enyhén hibás terméket, mint már 2 alkalommal az történt. Nem lennék meglepődve. A Thomann nekem gyanús ezen a téren.

T
Egyszerűen hibátlan a hangzás, a hangnyomás
Tiborrrrr 01.10.2023
Vásároltam kettő darabot. Elsőnek TA2400 erősítőről hajtottam, nem volt az igazi. Proline 3000 erősítővel meg jött a igazi morgó hang. Eszméletlen ahogy szól kettő darab. 4darab top simán mehet fölé. Állított álapotában nincs rajta oldalt fogó, ami megnehezíti a szállítást.

N
Többet hoz, mint amire számítottam!
Nándi 08.08.2025
Ez a termék elképesztően jó ár/érték arányban. 2db-ot rendeltem tesztre, de sokkal jobban teljesít, mint amit vártam tőle ebben a kategóriában. Nyilván nem egy felső kategóriás hangzás, vannak néhol lyukak a hangban (kb. 65-75Hz között több helyen is) de ettől eltekintve erős, dinamikus hangja van. Negatívum, hogy ha állítva van, oldalt nincs fogantyú. A 12db-ból 1-1 kerülhetett volna oldalra is, könnyebb lenne így pakolni. Egyébként elégedett vagyok vele és hamarosan rendelem a másik kettőt belőle.

B
Boldog 13.03.2024
Kiváló ár/érték arány.

E
Nem rossz!!
Eldorado90 04.05.2025
Használtam egy jó pár évet, de végül az aktív tesójára valtottam és nem bántam meg. Amúgy PKN végfokkal üzemeltettem, rendszerpoci egy LEM DX24 volt. Elég jól ki lehetett hozni belölle a dögöt és az erőt!

s
Nagyon jól szól!