Tovább az oldal tartalmához

195 Ügyfelek értékelései

4.6 / 5

A termékek értékeléséhez kérjük, jelentkezz be.

Megjegyzés: Mivel szeretnénk megakadályozni, hogy az értékelések szóbeszéden, hiányos ismereteken alapuljanak, vagy rejtett reklámok legyenek, csak valós ügyfeleink számára tesszük lehetővé értékelések írását, akik valóban tőlünk vásárolták meg a terméket.

A bejelentkezést követően az ügyfélközpontban, a "Termékek értékelése" menüpont alatt megtalálsz minden terméket, amelyet lehetőséged van értékelni.

122 Vélemények

96 700 ft
Minden ár ÁFÁ-val
Azonnal szállítható
Azonnal szállítható

A termék raktáron van és azonnal szállítható

Szállítással kapcsolatos tájékoztató
Ms
Nagyszerű energiadoboz
Magyar srác 29.04.2025
Szia! Hogyha nem vagy egy audiófil, és még nem volt neked ilyen kaliberű vagy ennél erősebb hangszóród, tehát nincs ilyen kategóriába összehasonlítási alapod (ahogyan nekem sincs), akkor el leszel ragadtatva tőle!
Elég jó anyaghasználat és összeszerelés, valamint brutál nagy hangerő jellemzi ezt a hangszórót.
Számítógéphez csatlakoztatva AUX 3.5-es jack kábellel és bármiféle DSP beállítások nélkül fél hangerőn már a szobába nem tudsz meglenni mellette, és az íróasztal mellette pedig már beremeg a basszustól. Hát még hogyha állítasz a DSP beállításokon (amik azért érezhetően hozzá tudnak tenni az élményhez)!
Viszont ha telefonhoz csatlakoztatod (szintén AUX kábellel) akkor értelemszerűen jóval gyengébb (értsd eléggé, jelentősen gyengébb) lesz az ereje mivel nem hasonlítható a telefon hangkártyája a számítógépéhez. De van megoldás, én például a telefon és a hangszóró közé egy "Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen"-t csatlakoztattam, ami egy külső hangkártya gyakorlatilag, és hát még jó hogy volt itthon ilyenem, usb-c vel csatlakoztattam a telefonhoz és ezáltal a telefonról szívta az energiát is nem csak az jelet kapta róla a hangkártya, de majd meglátom mennyivel merül gyorsabban ezáltal a telefon ebben a felállásban, és ez által a hangszórót minimum 8-10 decibellel, öblösebb basszussal és minőségibb hangzással emelte mármint a hang minőségét (alacsonyabb hangerőn mérve), és érezhetően erőteljesebbé is tette azt.
A szobában a számítógéphez kötve filmet nézve negyed hangerőnél kevesebbel használom, nagyon tiszta a hangja (főleg az előző 38 wattos 2.1-hez képest), és hallatszik rajta hogy van benne még bőven tartalék, ami így is van. Szobába használva, és mondjuk kerti partiba bőven elég erős a hangereje, de ha igazán menőzni akarsz és nagyzási mániád is van akkor kevesebb mint 100 euróval drágábban megveszed az 1000 Watt-os (ami elvileg valós RMS) teljesítményű nagytestvérét.
Szerintem csalódni nem fogsz te sem ebben a hangszóróban :)

ES
Kontroll ládaként
Empty Story band 07.03.2024
A megszokott minőség, ugyan olyan, mint a Behringer dr110dsp csak nincs benne bluetooth. Kontroll ládaként használjuk és tökéletes!