A sütik segítségével igyekszünk a legjobb vásárlási élményt biztosítani, minden, ezzel járó előnnyel együtt. Ezek közé tartoznak például a a személyre szabott hirdetések és akciók, valamint a preferenciák mentése. Ha ezzel nincsenek fenntartásaid, kérjük, egyszerűen csak add meg beleegyezésed a sütik preferenciákat, statisztikákat és marketinget érintő használatára a „Rendben!” gombra kattintva. (összes mutatása). A jóváhagyásodat bármikor visszavonhatod a sütik beállításainál (itt).
Megjegyzés: Mivel szeretnénk megakadályozni, hogy az értékelések szóbeszéden, hiányos ismereteken alapuljanak, vagy rejtett reklámok legyenek, csak valós ügyfeleink számára tesszük lehetővé értékelések írását, akik valóban tőlünk vásárolták meg a terméket.
A bejelentkezést követően az ügyfélközpontban, a "Termékek értékelése" menüpont alatt megtalálsz minden terméket, amelyet lehetőséged van értékelni.
Összességében nem vagyok elégedett ezzel a termékkel. A Millenium MS 2005 mikrofonállványhoz vásároltam, mert az el?z? eltört kb fél év használat után. Sajnos ez a cserealkatrész se bírta tovább. Szerintem a kialakítás nem megfelel?, mert a szorítástól eltörik a m?anyag. Shure SM58-asssal használtam és els? körben kb 3 hónap után már nem tartja meg a mikrofont csak ha er?ssebben megszorítod. Utánna mind er?ssebben és er?ssebben kell megszorítani, de közben az egész széttörik.
kivitelezés
s
Egyszer? állványtartó
seagullatis 03.01.2019
Azért választottam ezt az egyszer? tartót, mert kö nnyen beállítható vele a mikrofonállvány. Egy negatívuma van, csak a
Milleneum szériához tartozó állványokkal kompatibilis, a K und M állványhoz, vagy PROEL-hez már nem tudom használni. Ett?l független hasznos kis darab a házistúdiómban.
kivitelezés
L
Nagyon korektek!
Liszkai 15.01.2025
A rendelés rendben és gyorsan megjött, a
kapcsolattartók készségesek, csak ajánlani tudom.