A sütik segítségével igyekszünk a legjobb vásárlási élményt biztosítani, minden, ezzel járó előnnyel együtt. Ezek közé tartoznak például a a személyre szabott hirdetések és akciók, valamint a preferenciák mentése. Ha ezzel nincsenek fenntartásaid, kérjük, egyszerűen csak add meg beleegyezésed a sütik preferenciákat, statisztikákat és marketinget érintő használatára a „Rendben!” gombra kattintva. (összes mutatása). A jóváhagyásodat bármikor visszavonhatod a sütik beállításainál (itt).
Megjegyzés: Mivel szeretnénk megakadályozni, hogy az értékelések szóbeszéden, hiányos ismereteken alapuljanak, vagy rejtett reklámok legyenek, csak valós ügyfeleink számára tesszük lehetővé értékelések írását, akik valóban tőlünk vásárolták meg a terméket.
A bejelentkezést követően az ügyfélközpontban, a "Termékek értékelése" menüpont alatt megtalálsz minden terméket, amelyet lehetőséged van értékelni.
Abszolút a belépő kategóriát képviseli, talán nem is láttam olcsóbb terméket, viszont szerencsére volt ilyen olcsó is. Arra a célra amire nekem kell ez is elég. 1 lézerhez és max még 2 pot stroboszkóphoz teljes mértékben tudom ajánlani, ha nem akarsz sokat költeni.
It definitely represents the entry-level category; I don't think I've ever seen a cheaper product, but luckily there was one this cheap. It's enough for my purposes. I can fully recommend it for 1 laser and a maximum of 2 pot strobes if you don't want to spend a lot.