Tarvitsin pienen mutta monipuolisen vahvistimen äänityksiin. Päädyin tähän muutaman videoarvostelun katseltuani. Vahvistin on kevyt ja kuulostaa erittäin hyvältä ollakseen vain halvahko pikkuputkari. Soundeja irtoaa bluessista metalliin mutta itse pidän tätä puhtaan soundin vahvistimena ja särön hoitaa pedaalit. Sisäänrakennetut efektit ovat käteviä jammailuun mutta nauhalle ne eivät minulla päädy.
Ilmaisella Tone Room sovelluksella voi luoda helposti oman kombinaation efekteistä, vahvistinmallinnuksista ja eq:sta, pidin tätä hyvänä puolena koska joskus valmiit presetit kuulostaa liian latteilta tai haluan soundin ilman efektejä.
Huonoja puolia:
- Virtajohdon liitin joka on liian heppoinen. Johto ikäänkuin roikkuu puoliksi irrallaan kiinni takaseinässä ja irtoaa helposti.
- Potikoiden asennot eivät jää muistiin. Jos vahvistimen sammuttaa ja käynnistää uudelleen, potikoita pitää käännellä edestakaisin samaan asentoon
- Nappuloiden puna/vihreä/keltainen värimoodi on jotenkin hämäävä eikä ole heti selvää mikä asetus on päällä