Olen käyttänyt tätä verhokangasta sekä ulkoilma- että sisäkeikoilla. Kankaan mattamusta pinta tekee lavasta todella hyvän näköisen ja sitä vasten kiiltävät instrumentit erottuvat todella hienosti. Mattapintainen kangas ei myöskään heijastele valokiiloja ikävästi, kuten kiiltävät verhokankaat tekevät. Parasta tuotteessa on se, että sitä voi tilata haluamansa mittaisen palan. Olen kuitenkin huomannut käytännössä, että yli kuusimetrinen verho painaa jo niin paljon, että sen ripustaminen on ainakin yksin jo melko vaivalloista. Verhon käyttöikää lisää huomattavasti se, että reunat käännetään ja ommellaan. Ompelematon reuna nimittäin on todella herkkä purkautumaan. Mikäli verhoa haluaa käyttää korkeammilla lavoilla, voi verho olla niin päin, että se on sivusuunnassa 300 cm levyisinä verhoina. Silloin voi korkeus olla vaikka kuinka paljon. Thomannilta saatavat ripustusklipsit ovat todella käteviä. Minä olen ommellut verhoihini yläreunaan reilun käänteen, jonka sisään voin pujottaa esim. alumiiniputken tai muovipäällysteisen vaijerin, joka on helppo kiristää valotelineiden tai lavarakennelmien väliin. Joskus olen ensin luvan pyydettyäni ruuvannut vaijereille kiinnityskoukut ravintolan seiniin. Vaijerin päällä verhoa on helppo tarvittaessa liikutella.