Sivun sisältöön

Varastossa
js
Great value.
just some person 19.07.2019
Simply a great pedal for the price. It might be a bit rough around the edges but performs just fine. Great pick for a beginner/ first double pedal. I've had no real issues (as in broken springs etc.) over the past few years I've been using mine.
A couple of good to knows. The pedals do rattle a bit, especially the left or secondary pedal, since the hoop-clamp-thing tends to get loose. This secondary pedal is also slightly stiffer than the main one. (Also coming from playing two separate bass drums, the driveshaft felt a bit short even at full extension, this however might just be the case with all double pedals.)

w
Ensimmäinen tuplapedaalini, yllätyin laadusta
wannaberumpali 10.12.2020
Toimii kuten pitääkin, helpposäätöinen ja kevyt käyttää

s
Hyvät tuplat
sapadapa 18.09.2019
Erittäin hyvät pedaalit myös alottelevalle soittajalle, joka ei halua laittaa liikaa rahaa pedaaleihin. Vähän on kulutuksen jälkeä tullut, mutta se johtunee itse rumpalin tietämättömyydestä. Suosittelen lämpimästi.

P
Hintaansa nähden hyvät.
PalleX2 25.09.2025
Käytän näitä Millenium MPS-750X setissä, ja hyvin tömisee!

a
Kivat tuplat hintaisekseen
andy235 28.04.2019
Erittäin hyvä hinta-laatusuhde! Pelaa kuten pitääkin, itse käytän kevyiden sähkörumpujen kanssa ja siinä käytössä ajaa asiansa oikein hyvin. Kevyt rakenne ei ehkä ole paras mahdollinen kovaan "oikeaan" käyttöön mutta ei parempaa kehtaa toivoakaan tähän hintaan.

t
hinta laatu suhde kohdallaan
turbotj 04.08.2023
Olin todella positiivisesti yllättynyt

R
Se Hyvä Tuplapedaali
Richard777 11.11.2013
Käytyäni puoli thomania läpi etsien halpaa ja kunnollista tuplapedaalia, löysin tämän. Hinnaksi muodostui silloin noin kuusikymmentä euroa. Niinkin halvaksi pedaaliksi tämä oli yllättävän hyvä tuote, vaikka pelkäsin saavani sitä tavallista made in china- laatua, jota olen vähän väliä halpistuotteiden kanssa. Joka tapauksessa pedaali on helppokäyttöinen ja hienon näköinen, ja sain sen sopimaan lähes täydellisesti rumpusettini kanssa, koska yleensä näitä pedaaleja on kohtuu vaikea saada mahtumaan samaan syssyyn haitsun ja snaren klanssa. Ainoa ikävä puoli on se että. että vasemmanpuoleisessa pedaalissa on jotain löysällä, jonka takia se heiluu kun sitä käyttää, eikä sitä tavallisilla rumpuavaimilla pysty korvaamaan. Annan tuotteelle arvosanaksi 5/5