Sivun sisältöön

732 Asiakkaiden arviot

3.8 / 5

Sinun pitää kirjatua sisään, jotta voit arvostella tuotteita.

Huomio: jotta vältymme kuulopuheisiin, epätäydelliseen tietoon tai mainontaan perustuvia arvosteluja, niitä saa tehdä vain asiakas, joka on tuotteen meiltä ostanut.

Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät kaikki arvosteltavat tuotteet kohdasta “Arvostele tuotteita” asiakastililtäsi.

115 Arvostelut

20,50 €
Kaikki hinnat sis. ALV:n
Varastossa
Varastossa

Tuotetta on varastossa ja se voidaan lähettää heti.

Tietoa lähetyksestä
K
Ihan olen tyytyväinen.
Keitsi 09.03.2020
Vajaan vuoden olen tätä Lead Foot -pedaalia nyt polkenut. En kovinkaan ahkerasti mutta tasaisesti aina silloin tällöin 'muistikirjademoja' vääntäessäni. Ainakin toistaiseksi kokemukseni ovat olleet yksinomaan myönteisiä.

Jonkin sortin heräteosotoksena Lead Foot päätyi pedalboardiini. Hinta tuntui niin poskettoman edulliselta, että oli pakko kokeilla, josko volumepoljin toisi soittamiseeni jotakin uutta. Mitään wah wah / expression / volume -hybridiä en kaivannut nurkkiin pyörimään.

Parempia - myös reilusti hintavampia - volumepedaaleja on maailma pullollaan. Itse kuitenkin pärjään mainiosti LFV-1:llä, joka tuntuu myös kestävän hyvin käyttöä. Taidanpa hankkia tuollaisen myös bändin kanssa treeneissä ja keikoilla käyttämääni välilaitepläjäyseen...

h
haks 22.05.2018
En jaksa itse kikkailla kitaran volumepotikan kanssa, joten hommasin tällaisen kapistuksen. Tekee sen mitä tarvitsee. Halpa kuin saippua. En ole huomannut muuta moitetta kun että alkuun tuntui että pedaalilla ei saanut volaa kokonaan hiljaiseksi, mutta tämä parantunut kun sitä on polkenut enemmän. Olisikohan potikka ollut vähän karhea. Suosittelen tuoteta jos haluat halvan volumepedaalin ilman mitään sen kummempaa.

B
Ei äänetön, mutta hintaansa nähden ok.
Bluesmies 21.05.2017
Ensin vaikutti siltä, että tämähän toimii hyvin. Sitten potikan rahinat alkoivat ärsyttämään, joskin ne hukkuvat bändin meluun. Kun tässä on vain yksi sähköinen komponentti, toivoisi että se toimii kunnolla.

Edit: Nyt kun olen käyttänyt tätä pidemmän aikaa, en ole enää huomannut enkä muistanut rahinoita. Ehkä ne ovat jopa käytön myötä vähentyneet. Ilmeisen kestävä vehje. Ostaisin varmaan samanlaisen uudestaan, jos tämän hukkaisin.

t
hyvä
themess 08.01.2019
ei moittimista. vähän jäykähkö liike

A
Tuntematon 25.08.2016
Ajaa asiansa hyvään hintaa, mutta pitkäkestoisesta tuotteesta ei ole kyse. Muutaman kuukauden käytön jälkeen alkoi päästämään pientä rohinaa polkiessa, mutta toimii kuitenkin edelleen. Hintaansa nähden tuote on toiminut muuten täysin moitteettomasti ja hyvin. Toimii paremman puutteessa.