Evästeidemme avulla haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen kaikkine siihen liittyvine yksityiskohtineen. Tähän kuuluvat esimerkiksi sopivat tarjoukset, personoidut mainokset ja mieltymysten tallentaminen. Jos tämä sopii sinulle, hyväksy vain evästeiden käyttö tilastoja ja markkinointia varten klikkaamalla ”Selvä!”. (täällä). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa evästeasetusten kautta (täältä).
Sinun pitää kirjatua sisään, jotta voit arvostella tuotteita.
Huomio: jotta vältymme kuulopuheisiin, epätäydelliseen tietoon tai mainontaan perustuvia arvosteluja, niitä saa tehdä vain asiakas, joka on tuotteen meiltä ostanut.
Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät kaikki arvosteltavat tuotteet kohdasta “Arvostele tuotteita” asiakastililtäsi.
Ostin tämän 2020 eli kitara on ollut jo 5 vuotta minulla joten ehkä voisi pienen arvostelun tehdä.
Kitaran ulkonäkö oli virheetön. Väri oli hiukan keltaisempi kuin silloisissa esittelykuvissa mutta nykyiset vastaavat hyvin todellisuutta.
Kaulassa oli hiukan teräviä nauhanpäitä ja yksi nauha särisi soitettaessa ja sen hioin ja tämän jälkeen oli kaikki kunnossa.
Virittimet pitävät hyvin vireen mutta tuntuma oli kankea käännettäessä mutta ovat vetristyneet ajanmyötä.
Mikit olen vaihtanut paremmiksi. Alkuperäisetkin on kyllä ihan ok-laatuiset. Makuasioita.
Kitara on ollut mieleinen ja olen tällä soitellut niin että kaulan takaosan lakkaus on paikoin kulunut pois.
Oli hyvä ostos hintaisekseen ja hintakaan ei ole viiden vuoden takaisesta noussut kuin 6 €uroa.