Ostin Harley Bentonin rakennussetin, koska halusin oman näköiseni kitaran.
Kitaran runko oli ihan ok-kunnossa. Mikki- ja potikkaonkalot olivat asiallisesti kaiverrettu. Samoin kaula-aukko. Rungon päällisessä oli pieniä epätäydellisyyksiä alareunaa kohden, muttei ne ainakaan soittoa oke haitanneet. Kaulakin oli hyvässä kunnossa, vaikkakin nauhojen päitä joutui hieman viilaamaan. Eivät ne kuitenkaan huonoimmasta päästä olleet.
Kitara tulee jonkin näköisen pinnoitteen kanssa, jonka joutuu hioa pois, jos haluaa petsata kitaran. Itse päädyin kuitenkin maalaamaan kitaran, eikä tästä pinnoitteesta täten ollut haittaa.
Ohjeet olivat tarpeeksi selkeät, eikä itse kasaamisessa tullut ongelmia. Olen toki rakentanut muutaman kitaran jo aiemmin, joten tämä ei ollut minulle ensimmäinen.
Setissä tulee "plug and play" sähköt, eli ei tarvitse juottaa mitään. Itse en kuitenkaan vaivautunut kokeilemaan setin mukana tulleita mikkejä, vaan iskin kitaraan kiinni EMG -aktiivimikit, jotka ovat soineet hyvin. Suosittelen myös vaihtamaan laadukkaammat virittimet, sillä setin mukana tulleet ovat melko huonot. Jos raaskii investoida reilut 20€ virittimiin, tulee soittokokemukseseta paljon miellyttävämpi.
Hintaansa nähden ihan hyvä setti, jota suosittelen kyllä, jos settien rakennus kiinnostaa. Jos viitsii nähdä hitusen vaivaa, saa setistä varsin soivan pelin, kunhan tietää suunnilleen mitä tekee.