Olen käyttänyt Ernie Ballin 2221-settejä pääosin stratocastereissa. Ne sopivat mielestäni hyvin ainakin rockiin sekä poppiin. Toisin sanoen säröt & cleanit onnistuvat kielisetiltä hyvin.
Pros:
Kielet ovat yllättävän helppoja soittaa, bendit onnistuvat iisisti sekä yleistatsi on kohdillaan. Vire pysyy pitkään tarkkana, jopa sitten kun itse setistä on soundikin tummentunut. Soundi ei ole ehkä kaikista kirkkain, mutta rockissa toimii hyvin. Se että soundi ei (ainakaan omasta mielestäni) ole kirkkain mahdollinen, on hyvä asia esim. käyttöäänien suhteen: jokainen sormien asennon vaihtaminen ei hyppää heti esiin.
Eri pedaalien kanssa kielet toimivat hyvin. Esim. fuzz yksikelaisten mikkien kanssa antaa sopivan selkeän, mutta silti rouhean soundin. Instant Hendrix!
Cons:
Vaikka setti ei hajoa helposti käytössä, sen soundi tummentuu sekä sustain vähenee suht radikaalisti viikossa parissa (riippuen tietenkin siitä paljonko päivittäin soittaa, itse olen soittanut noin tunnin per päivä). Toisaalta tällä hinnalla se ei muodostu ongelmaksi. Hinta-hupisuhde on enemmän kuin kohdillaan.