Omat kitarapiuhat tarvitsivat täysuudistuksen uuden etuasteen hankkimisen myötä. Jonkinverran vanhoja piuhoja löytyi jo ennestään, mutta varsinkin kitara-etunen -väli tarvitsi jotakin laadukasta ja kestävää vanhan piuhan tilalle.
Cordialin cgk 175 oli jo ennestään tuttu ja siten sitten päädyin laittamaan astetta paremman kestävyyden omaavan (mainosten mukaan) road-version.
Itse normaalissa versiossa ei ole ihan hirveästi eroa tähän road-versioon, mutta pikaisen testauksen perusteella sanoisin päälykumin olevan vähän jämäkämpää ja suojamaa on hiukan tiukemman punoksen omaavaa. Kuuma piuha on kuitenkin kummassakin versiossa ihan yhtä loistavasti suojattua ja laadullisesti täysin samaa. Kolvaaminen on helppoa ja kitaran signaali tuntuu liikkuvan hyvin piuhan läpi ilman suurempia värittämisiä. Itseasiassa signaalin laatuun olen erittäin tyytyväinen kummankin version kohdalla.
Hintaero kuitenkin on aika iso näillä kaapeleilla, eli en välttämättä näe tarpeelliseksi hommata ihan joka paikkaan tätä kalliimpaa versiota. Lähinnä niihin väleihin jossa piuha saa eniten likaa, roudausta ja piiskausta osakseen. Siihen tuo parempi kumisukka on lienee omiaan. Aika näyttää miten hyvin se kestää, mutta näin ensimmäisen testien perusteella kehtaisin epäillä pitkää ikää.