Basson soitto alkoi minulla jo melkein kymmenen vuotta sitten. Aikaisemmin soitin Harley Bentonin aloitussetillä ja päätin nyt astua seuraavalle tasolle hankkiessani Thunderbirdin.
Olen hyvä esimerkki sellaisesta soittajasta joka mietti pitkään millaisen basson ostaa seuraavaksi. Hiukan epävarmana etsiskelin sopivaa bassoa hinnaltaan ja tietysti laadultaan.
- Törmäsin tähän Epiphonen Thunderbirdiin juuri sen takia että basso ei suinkaan ole hinnalla pilattu, se on erittäin laadukas, hyvän näköinen ja mikä parhainta, siitä lähtee aivan käsittämättömän hyvä ääni. Täydellinen rokkibasso!
Moni on varmasti aloittanut jollain halvalla aloitussetillä soittamisen ja harkinnut kalliimman soittimen hankkimista, tässä on kyllä sellainen vaihtoehto mihin on turvallinen nojata!
Minulla on niin vähän kokemusta erilaisista bassoista että olen ehkä vähän huono antamaan hyviä ja huonoja puolia.
Minusta tuote on juuri minunkaltaiselle, vähän kokeeneelle soittajalle täydellinen. En huomaa kyllä mitään miinusta! Suosittelen!