Jos etsit hyvää multioktaveria, voit lopettaa etsimisen tähän. Tässä pedaalissa on tämän tyyppiseltä efektiltä vaadittava tärkein ominaisuus, nimittäin TRACKING, täysin virheetön. Olen kokeillut monia "Pomo"-pedaaleita sekä nimekkäitä multiefektilautoja kuitenkaan yhtä hyvää ja monipuolista soundipalettia tässä kategoriassa löytämättä. Tällä onnistuu 12-kielisen kitaran mallinnus loistavasti kuin myös tilapäinen bassottelukin muista efektivariaatioista puhumattakaan.
Harmonioita voi yhdistää perusääneen. -2, -1, +1 ja +2 oktaaveista kutakin haluamassaan määrin. Toinen puoli laitteessa on atackin pehmennys ja harmonisten kerrannaisten chorustaminen. Näillä lisäavusteilla voi sommitella käyttökelpoisia viulu-, huilu- ja urkumattotyyppisiä soundeja.
Laite on rakennettu tukevaan valumetallikoteloon, joten sille voi ennustaa pitkää käyttöikää. Sisäisiin muistipankkeihin tallentaminen ja niistä lataaminen onnistuu myös helppotajuisesti.
Mielestäni yksI parhaista, jos ei peräti paras harmoniapedaali. Suosittelen viidellä tähdellä!