s
Stabil, jól működő DI-BOX
Előnye, hogy fantom tápról is ellátható árammal. Egyébként masszív a szerkezete, a csatlakozók megfelelően szorulnak. 2 sávos módban vagy link módban is használható! A padelés sokak számára hasznos lehet. Érdekesség, hogy a mixerünkön két egymás melletti inputba van csatlakoztatva a di-box mindkét kimenete, és csak párban lehet bekapcsolni a fantomot, ezáltal a di-box mindkét kimenetére jut 48V. Egy picit erősebben világít miatta rajta a működést jelző lámpa, reméljük semmi baja nem lesz. :D Pár hónapja megvan, még bírja.
DP
Jó, hogy van :)
Felhasználás:
Alap színpadi hangosításhoz használom. Amiért vettem mert két csatornás és működik elemmel is ha kell, szóval sokat segít. Anyagminőség ellenálló és nagyon jó. Hangzásra nekem tökéletesen megfelel. Eddig csak néhány alkalommal kellett használni, de akkor nagyon jó volt, hogy nálam volt. korábban egy csatornásakat használtam, de abból értelem szerűen kettőt kellett magamnál tartanom és ezzel spórolok helyet is és mindig nálam van 2 (az egyben) :)
DH
Ar érték arányban messze meg éri!
Csak ajánlani tudom.
Csak ajánlani tudom.