P
Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa
Taas hyvä esimerkki siitä ettei hinta ja laatu kulje käsikädessä. Erittäin hyvä saundi satasen tuotteeksi ja virransäästötila (standby) toiminto on hyvä lisä. Suosittelen..
A
Loistavaa vastinetta rahalle.
Ostin laitteen vahvistamaan kahta subbaria kotiteatteritarkoituksiin, ja siksi tuulettimen puuttuminen oli tärkeä tekijä.
Olin kaiken kaikkiaan positiivisesti yllättynyt ominaisuuksista ja tarkkaan mietitystä kokonaisuudesta. Vaikka hinta oli edukas niin halppismeininkiä ei ole havaittavissa. Hyvin toimiva standby-moodi on kiva lisä. Kyseessä jo toinen omistamani pieni t.ampin vahvistin ja pelkkää hyvää sanottavaa näistä!
AA
Great price/quality ratio
I bought this to my passive home subwoofers, I have two of them with 12" elements, and this works very well. Enough power at home, no problems at all.