Evästeidemme avulla haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen kaikkine siihen liittyvine yksityiskohtineen. Tähän kuuluvat esimerkiksi sopivat tarjoukset, personoidut mainokset ja mieltymysten tallentaminen. Jos tämä sopii sinulle, hyväksy vain evästeiden käyttö tilastoja ja markkinointia varten klikkaamalla ”Selvä!”. (täällä). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa evästeasetusten kautta (täältä).
Sinun pitää kirjatua sisään, jotta voit arvostella tuotteita.
Huomio: jotta vältymme kuulopuheisiin, epätäydelliseen tietoon tai mainontaan perustuvia arvosteluja, niitä saa tehdä vain asiakas, joka on tuotteen meiltä ostanut.
Sisäänkirjautumisen jälkeen löydät kaikki arvosteltavat tuotteet kohdasta “Arvostele tuotteita” asiakastililtäsi.
Hi-Hat controller on käytössäni sample padin basaripolkimena ja satunnaisessa käytössäni toimii loistavasti tehtävässään. Ehkä polkimen tarkkuus ja tuntuma ei ole vaativalle rumpalille riittävä, mutta minulle täysin toimiva ratkaisu - parempi kuin erillinen pad ja nuijallinen pedaali. Pedaalin pohjassa on velcroa ja säädettävät piikit, jolla pedaali pysyy varmasti paikoillaan.
Melupäästö
Työnjälki
Soitettavuus
Raportoi ongelmasta
Raportoi ongelmasta
BL
Neljän tähden spedu
Beer League Drummer 05.05.2024
Pedaali täyttää minulla tarpeensa treeniksellä Millenium NonaPadin kanssa jammaillessa. Responssi on drumpadin threshold-säätöjenkin jälkeen välillä korkeintaan "aika hyvä", mutta en tällä sentään keikkailemaan lähtisi. Suosittelen ensipedaaliksi, jos digirumpujen/padien käyttö on lähinnä harmitonta harrastelua.