A
Hyvä perusteline seinälle
Käyttökohde näille on kaikille tuotetta tutkiville varmaan melko selkeä, eli kielisoittimen ripustaminen seinälle. Itse käytän näitä sähkökitaroille, sähköbassoille ja akustisille kitaroille.
Kaikki soittimeni mahtuvat telineisiin mukavasti ja ne istuvat niissä yhtä napakasti kuin eräissä huomattavasti kalliimmissa, kilpailevissa tuotteissa. Rakenne ja materiaalivalinnat vastaavat myös hyvin pitkälti eräiden kilpailevien merkkien tuotteita, joten en näe tämän tyyppistä telinettä valitessa oikein syytä ostaa sitä kalliimpaa vaihtoehtoa.
Hyvä tuote, suosittelen täysin varauksettomasti!
Hyvä tuote, suosittelen täysin varauksettomasti!
L
Good and simple
Good quality for the money. Cheap but does the job. No complaints.
j
Millenium GW-Flex
Feels sturdy enough to be used. It's a good product because of the cheap price, you won't lose much money if you decide not to use it. The screws needed for mounting are not included.
J
Toimii ukulelella
Ukuleleen laittanut seinälle tällä kiinikkeellä. En ehkä uskaltaisi laittaa painavaa sähkökitaraa telineeseen
y
Pretty good.
Gets the job done, feels sturdy and my bass is still in perfect condition after a while of use.
S
Pysyy seinällä
Tuntuu ensialkuun heppoiselta ja työnjäljessä huomaa kiinalaadun. Ostin näitä kolme ja kaikki ovat hieman erilaisia.
Sähkö- ja akustinen kitara pysyvät kyllä seinällä, eli ajaa asiansa. Olen tyytyväinen
K
Seinäteline
Ihan hyvä ja edullinen teline.
d
Seinäteline
Perus seinäteline, ainut moite on kiinnitysruuvien puuttuminen mutta ei ole iso homma ostaa paria ruuvia.
B
Hinta-laatu suhteeltaan todella hyvä seinäteline. Helppo asentaa.
R
Yhden ruuvin varassa. Likipitäen mahdoton saada pysymään suorassa nykyaikaisissa kipsilevyseinissä.