k
Millenium 5A
Hinta on edullinen mutta jäivät vähälle käytölle.
Aloittelijana tilasin kolmet eri kapulat sähkörummuille:
- Rohema 5A Hickory lacquer finish
- Vic Firth 7AN Nova Hickory Nylon Tip
- Millenium 5A Maple Drumsticks -Wood-
Nämä olivat halvimmat mutta myös huonoimmat, tuntuvat painavilta ja jotenkin tärähtävät käsiin soittaessa, huomasin tämän oikeastaan vasta muutaman soittokerran jälkeen. Eivät näytä kuluneen, mutta eivät ole olleet kovassa käytössä. Suosittelen ostamaan kalliimmat kapulat.
Aloittelijana tilasin kolmet eri kapulat sähkörummuille:
- Rohema 5A Hickory lacquer finish
- Vic Firth 7AN Nova Hickory Nylon Tip
- Millenium 5A Maple Drumsticks -Wood-
O
Sähkörummuissa parhaat
kevyeen soittamiseen loistavat, esimerkiksi sähkörummuille oivalliset. Akustisilla rummuilla lyhyt käyttöikä. Herkkä tatsi. suosittelen aerobiseen harjoitteluun.
H
Kevyet peruskepit
Ei mikään erikoinen - muttei hintakaan anna odottaa enempää. Turhan kevyt omaan makuun.
H
Ok Quality
Fine to get start with.
HR
Keveät kapulat!
Kapulat ovat keveytensä ja kokonsa vuoksi kätevät juuri Millenium digital Wave drumin soittoon. Kuitenkaan ne eivät ole sitä normaalissa rumpusettikäytössä. Huokoinen puu ei lupaa kapuloille kovinkaan pitkää käyttöikää. Viimeistelyn jälki on kuitenkin ihan hyvä. Parempi lakka voisi niinikään pidentää niiden käyttöikää.
AM
hajoaa
halkeaa lyhyen käytön jälkeen
A
Millenium 5A Maple Drumsticks
Tilasin kymmenen paria otsikonmukaisia kapuloita lähinnä huokean hintansa vuoksi. Yllätys kapuloita tarkastaessani oli positiivinen; lukuunottamatta muutamaa yksittäistä kapulaa, suurin osa oli suoria ja hyvin sorvattuja. Suosittelen näitä esimerkiksi treeni- ja varakapuloiksi. Keikkahommiin ykköskapuloiksi pienellä varauksella.
A
Kyllä näillä soittaa, päditreenailuun ihan okei.
Minun makuuni aivan liian kevyt kapula eikä tarpeeksi kestävä. Kevyemmällä soittotekniikalla voi olla ihan jees. Eivät ole aivan suoria, kannattaa kerralla ostaa useampi pari tai sitten satsata rahallisesti enemmän hikkorikapuloihin.