CL
Hyvä, muttei täydellinen
Speksien osalta kitara on aika huikea ja mielestäni Hetfield-viba on läsnä. Minulle saapunut soitin oli hyvissä säädöissä. Mielestäni on aika huikeaa, että tämänhintaisessa soittimessa tulee mukana aidot EMG:t.
Kitara oli laatikosta vedettynä ihan kelpo säädöissä, mutta olen joutunut säätämään kaularautaa muutaman kerran Suomen säiden vaihdellessa. Näin puolen vuoden omistamisen jälkeen nauhojen päät tuntuvat aavistuksen teräviltä, mutta asia on helposti korjattavissa osaavan kitarasepän käsittelyssä.
Jos etsit laadukasta hevisuunnikasta James H.-hengessä, tätä parempaa budjettipeliä ei ole tarjolla.
Raportoi ongelmasta