Cristina Mancuso – Hotline Frankrijk

Cristina Mancuso – Hotline Frankrijk

Favoriete AlbumParachutes - Coldplay
Favoriete NummerMinuetto - Mia Martini
Geboorteplaats Trapani, Sicily / Italy
Leeftijd 27 jaar

Ciao, beter nog – salut Cristina!

Ik heb Frans op school geleerd en aan de Universiteit voor vreemde talen gestudeerd. Daarna woonde ik zes maanden in Frankrijk voordat ik bij Thomann terechtkwam. Ik had toen gesolliciteerd voor de Franse Hotline, omdat ik mijn Frans wilde verbeteren en me tegelijk in een vreemde taal wilde verdiepen.

Hoe lang werk je al bij Thomann?

Vier jaar en één maand.

Wat doe je hier precies?

Ik werk als medewerker klantenservice in de Franse Hotline. We helpen Franstalige klanten met het beantwoorden van vragen over producten, betaling of levering. Na 2,5 jaar te hebben gewerkt op afdeling hotline, ben ik sinds vorig jaar juni begonnen bij Key Account Management. Dit is een nieuwe service, speciaal bedoeld voor klanten met grote bestellingen. In het algemeen blijft het vrij interessant, omdat ik vaak met verschillende klanten uit Italië, Frankrijk, Spanje te maken heb.

Wat betekent muziek voor jou?

Mijn vader was muziekleraar die reeds sinds mijn vijfde jaar heeft geprobeerd mij de liefde voor muziek bij te brengen. Muziek was voor mij dus altijd een centraal punt en had vanaf het begin al grote invloed op mijn leven en wel op verschillende manieren zoals muziek luisteren, spelen, lezen enz. Het is iets dat ik nooit af zou kunnen zweren en ik denk ook niet dat iemand dat zou kunnen. Het bespelen van een instrument is een emotionele zaak dat is ook de reden waarom ik hier ben: mijn passie voor vreemde talen samen te combineren met muziek – dat is voor mij de perfecte combinatie.

Kun je me iets vertellen over je carrière als fluitspeler?

Ik ben op negen jarige leeftijd begonnen en kreeg twee jaar privé les. Daarna ben ik naar de universiteit in de buurt van mijn woonplaats gegaan. Na het behalen van mijn diploma, ging ik naar Frankrijk, om vreemde talen te studeren en waar ik muzikale ervaring opdeed in diverse orkesten. In de tussentijd heb ik ook de bas leren spelen.

Naar welke bands had je vroeger weleens geluisterd, waar je je nu eigenlijk voor zou schamen?

Backstreet Boys, Britney Spears en Nick Carter – maar mijn muzieksmaak is sindsdien wel wat veranderd;)

Check de video om te horen wat Cristina verder heeft te vertellen 😉

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

Geef een reactie

ADVERTENTIE