E
Kätevä bändi boxi
Käytössä bändi hommissa,todella kätevä helpottaa huomattavasti kaapeleiden vetoo kun johdot menevät yhessä nipussa.Selkeästi merkitty mikseripäässä.Johdot tuntuvat osittain halvoilta,mutta muuten ok. Loppujen lopuksi hyvä tuote hinta laatu suhteeltaan.
A
Pieni ja halpa kaukokaapeli
Olen käyttänyt tätä keikoilla pienten ryhmittymien, lähinnä duojen lavahakuna. Siinä tämä ajaa asiansa erinomaisesti.
Miinusta annan siitä, että xlr-lähdöjä on vain 4 - kahdeksasta olisi enemmän hyötyä minulle. Hinta tälle on kuitenkin lyömätön, menee pieneen tilaan ja ajaa asiansa.
Voin suositella tätä, mikäli tarkoitus on mikittää hyvin pieni kokoonpano ja miksauspöytä pitää saada muutaman metrin päähän yleisön joukkoon.
T
Surprisingly good quality
Seems like a durable enough unit for both studio and live use. I use it in the studio for the vocal booth, and it's a lot better than the 16/4 I got that was pretty much unusable. I can recommend this one if you're on a budget!
TR
Monipuolinen ja käytännöllinen
Kyseinen stagebox on loistava valinta hinta/laatu suhteeltaan äänen kuljettamiseen esim. pienillä keikoilla. Itse olen käyttänyt kaapelia myös talkback-monitorointiin studion miksaushuoneen ja soittotilan välillä.
A
Järee kärmes
Järeen kokoinen kaukokaapeli. Työnjälki on vankkaa. Kämppä-äänityksissä käytetty. Signaali kulki aivan kelvollisen tuntuisesti. Hintaan nähden kelpo mötikkä.
y
Kaikki muuten ok, mutta kaapeli saisi olla 15 metriä pitkä.