P
Kahden lähdön expression pedal
Laite toimii moitteetta eli parametrien ohjaus sujuu mallikkaasti. Plussana pedaalissa kaksi lähtöä eli tällä voi ohjata kahtakin parametria kerralla. Lisäksi toisesta lähdöstä löytyy säädettävä ns. expression range-potikka.
Ulkokuoresta löytyi kuitenkin pari syvää naarmua. Ihan kuin laitteen kotelon valuvaiheessa olisi tehty jokin virhe. Pedaali myös tuntuu hieman jäykältä, enkä tarkoita ettei sitä jaksaisi polkea vaan ihan kuin pedaalista puuttuisi koneiston rasva, minkä tietenkin itse voi lisätä, mutta suoraan paketista se ihan kuin hankaisi vastaan. Tämä ei kuitenkaan omaa soittokokemusta ole haitannut. Pedaali saisi silti toimia sulavammin. Loppujen lopuksi laite ajaa asiansa hyvin.
Raportoi ongelmasta