A
Toimiva reverb
Tämä reverbi on usein käytössä ja sen skaala on erittäin hyvä maltillisesta överimpään. Säätö on helppoa ja nappulat ovat sen verran jäykkiä, etteivät vahingossa pyörähtele itsestään.
Suosittelen lämpimän soundin ystäville sekä niille, joilla alkaa olemaan ahdasta pedaali-laudassa, koska fyysinen koko on pieni.
t
Hyvä perus reverb
Tähän hintaluokkaan erinomainen vehje.
Vaikka fyysinen koko on hyvin pieni, ei tuote tunnu lelulta silti.
Käytän tätä pedaalia kotona fenderin 15wattisella putkicombolla, mielestäni saundaa parhaimmalta kun pelissä on vähemmän säröjä.
Vaikka fyysinen koko on hyvin pieni, ei tuote tunnu lelulta silti.
j
For the size and money I couldn't be happier. Have worked without problems for two years. Depending on the amp ti can sound a bit boomy sometimes so a more flexible EQ/ tone control could be in place but then again where do you squeeze in that?
O
Loisto kaiku
Käytän kaikua Bassolla ja syntikoilla.
Kaiku on hintaluokkaansa nähden erinomainen soundiltaan, sekä monipuolinen potikkoineen.
Sky Verbistä saa sekä kevyttä studio saundia, että massiivisempaa Kirkkokaikua.
Suosittelen pienemmille budjeteille!
Sky Verbistä saa sekä kevyttä studio saundia, että massiivisempaa Kirkkokaikua.
Suosittelen pienemmille budjeteille!