T
Tosi hyvä hintaansa nähden
Minulla oli ennen tätä kyseistä telinettä käytössä tavallinen X-ständi digitaalipianolleni, mutta suurinpana ongelmana siinä sitten oli, ettei minun pitkät jalat eivät pystyneet olemaan tavallisesti telineen vierellä ja tämä vaikutti soittoasentoon isostikkin. Tämän telineen kanssa jalat voin asettaa jalat pianon alle luonnollisemmin joka sitten on minun kaltaisilleni pitkäjalkaisille ihmisille tosi hyvä plussa
J
Hyvä, jämäkkä kiippariteline
Ostin tämän Korg digitaalipianoa varten, koska halusin perus X-ständiä tukevamman jalustan. Jalat kääntyvät sisään ja teline menee suht pieneen tilaan, suhteessa sen jämäkkyyteen. Materiaalit, toteutus ja rakenne ovat laadukkaita. Ei turhia brändäyksiä. Myös korkeuden säätö toimii hienosti. Hinta on ihan ok suhteessa siihen mitä rahalla saa. Suosittelen, jos haet jämäkkää pro ständiä. Jos haluat kevyen ja kompaktin, jos esimerkiksi kuljetat kiipparia paljon treeneihin tjs. kannattaa katsella kepeämpää vaihtoehtoa.
p
Sturdy, a bit clumsy
Very sturdy stand, no complaints on the stability! A bit clumsy to operate, heavy, and also the top would really need some board or fittings, my Nord Electro legs do not sit well on the top (so i need to put a board or something in between). Overall no complaints, much better than the flimsier X stands!
h
Tukeva ständi!
Loisto ständi, joka toimii hienosti Nord Piano kolmosen alla.
Myöskin helppo roudattava keikoille.
Myöskin helppo roudattava keikoille.
B
Vakaa kuin mikä
Käytän tätä Rolandin digitaali pianon jalustana. Ständi on todella helppo kasata ja paljon x-ständejä tukevampi. Suosittelen lämpimästi.