r
Ibanez AE245-NT
Ihan hyvä soittopeli. Hintalaatu kohdillaan.
Raportoi ongelmasta
o
Kitara nettikaupasta näkemättä ja kokeilematta. Pitkään kiertelin Ja pähkäilin, enkä oikein löytänyt mieleistä tässä hintaluokassa. Tämä kiinnosti erityisesti ja lopulta muutamien hyvien arvostelujen jälkeen päätin uskaltaa kokeilla. Mietin, että mitä jos pakettia heitellään ja potkitaan ja muulla tavoin kaltoinkohdellaan kuljetukseesa. Tilasin ja kaikki toimi hyvin, informaatio tilauksen eri vaiheista, paketin seurannat ym. Siitä kiitos. Ja paketti oli saapuessaan täysin ehjä. Itse kyllä kolautin paketin postin oveen ulos lähtiessä niin että pahvit repesi😂. No itse kitara, vanhaan 20v landolaani verrattuna eroa on kuin yöllä ja päivällä. Kitara soi heleästi ja on ainakin minun maailmassani helppo soittaa. Viimeistely on hieno ja yllätys oli, että heti paketista otettua oli täysin soittokuntoinen, ei tarvinnut virittää tms. Itse olen tällainen satunnaissoittelija ja ajattelin etten tämän jälkeen tarvitse uutta. Kitara on juuri sellainen kuin sen toivoinkin olevan. Voin lämpimästi suositella.
Raportoi ongelmasta