a
easy soundproof
I used only 6 of these to soundproof my flats apartment room. I also used 3 of the small ones "EQ Acoustics Classic Wedge 30" and that pretty much did it. Only minus with these is that they are hard to get keep o nthe wall. I'm still testing a way to keep them on the wall and so far they have dropped couple of times so I still need to come with a good way to hang them. I would give 5/5, but since they are hard to keep on the wall since I haven't found good way yet I only give 4/5.
Raportoi ongelmasta
A
Isot ja toimivat
Ostin näitä levyjä kotistudiooni akustointiin kerrostalossa.
Halpa ja hyvä ratkaisu kaikille jotka haluavat poistaa häiritseviä jälkikaikuja omasta kotistudiosta tai vaikka kotiteatteri huoneesta (Keski ja ylätaajuuksilta pelkästään). Väri ei vastaa aivan kuvaa vaan on kirkkaampi ja räiskyvämpi ja omasta mielestä "huono".
Materiaali on kuitenkin jämäkkää ja jos haluaa esim leikata pienempiin osiin niin onnistuu kuitenkin helposti. Mukana ei kuitenkaan tule liimoja tai muuta kiinnitys settiä joten suosittelen vahvoja liimoja. Perus Erikeepper ei pidä noin isoa paneelia ainakaan minun seinälläni.
Pari pakettia noita ja bassoansoja niin voin luvata että akustiikka paranee järkyttävästi!
Raportoi ongelmasta