Millenium GS-2001 A

8375 Kundbetyg
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.6 /5
  • stabilitet
  • hantverkskvalitet
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Gör jobbet
Zarnak, 23.03.2021
Använder denna till min Martin DX1RAE och den fungerar utmärkt! Har samma ställ för elgitarr sen tidigare och det har hållit exceptionellt bra i flera år. Priset är oslagbart och modellen är lätt att flytta runt på, tar ingen plats om man behöver ställa undan det en period och återigen kvalitén är kanon!

Rekommenderas varmt om du är på jakt efter ett gitarrställ.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Grymt bra ställ...
Andreas Ulv, 25.03.2021
Jag äger 4st av dessa och de säger rätt mycket hur mycket jag tycker om dessa...!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Mycket väl spenderade pengar
Jakob123, 14.05.2021
Funkar inte endast till akustiska gitarrer, utan även till min elbas som väger betydligt mer och dessutom är längre. Stabiliteten och hantverkskvaliteten är bra, inget särskilt att peka ut. Ingen gitarr ramlar av denna så enkelt, så jag ser ingen anledning att köpa något dyrare om inte man vill ha särskild model eller färg, eller liknande.

Att den är hopfällbar är ett stort plus också.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
C-S-H, 22.06.2021
It does the job. It keeps my guitar firmly in place. Sure, there are nicer, more expensive guitar stands out there - but if you just need a robust guitar stand for your acoustic guitar, look no further than here!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Välgjord gitarrhållare
Jontha, 24.02.2021
Denna hållare är av otroligt hög kvalité. Den kan tyckas hålla i en evighet. Stabiliteten är helt okej, inget utöver det vanliga men inget problematiskt heller. Skulle kanske velat se någon lite smartare lösning som skulle hålla gitarren på ett än mer stabilare sätt men det skulle påverka priset och användbarheten i allt för stor felriktning.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Good stand for the money
RobLocksley, 16.07.2018
Got a Dobro guitar in it right now, that body is not very thick and so easily fit into the bent arms. 11cm thick body fits, so if you are unsure measure your guitar first.

It has no lock on the neck so one has to be mindful of how you move around it.

Overall quality is fine, nothing is rattling or loose that should not be loose. Rubber protect the finish of the guitar, it is black so make sure it doesn't rubb off - my guitar in there now is black so I can not tell you if that is a problem.

And it has a small tight footprint, very nice. I got a few stands and some on the walls, now I know I should have gotten a multi stand as the collection just keep on growing.

Recommended.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Prisvärd, enkel och stabil!
29.05.2016
Precis som rubriken lyder så ger detta ställ precis vad det lovar.

Prisvärd är väl det enklaste och mest omfattande ordet för att beskriva denna produkt.
Priset är i rätt omfång för att matcha de två andra kriterierna för ett ställ, enkelt och stabilt vilket är de enda två kriterierna för att köpa ett singel ställ.

Det passar till allt från el-gitarrer till akustiska jumbo gitarrer och håller dem uppe med stabilt.

Jag har personligen använt stället till min akustiska bas men varierat mellan olika instrument.

Kanske ingen fröjd för ögat men det har en enkelt och stilren design och precis som priset så ställer det inte till med några stora problem.

Jag är nöjd med produkten.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Helt okej
Björn T, 06.03.2021
Gör sitt jobb. Helt okej kvalitet i förhållande till priset.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
A simple but good stand.
Gabriel Englund, 05.01.2021
It came assembled, all I had to do was to unfold it, wich took about one second to do.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Stabil och bra kvalité
denhof81, 13.11.2020
Ett mycket bra stativ för både gitarr och bas. Dessutom bra kvalité. Gör sitt jobb. :)
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Fyller sin funktion
Matt the Swede, 25.02.2020
Använder stället till min akustiska gitarr, och den står stadigt, tar liten plats och fyller sin funktion.
Ibland är billigt väldig bra, som i det här fallet.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Great value stand
luffarvante, 25.10.2018
I bought 4 of these and have been using them for about a year for a few electric guitars, electric bass guitar, a banjo, my cymbals and an acoustic guitar.

The banjo is the only thing that doesn't completely agree with it, sometimes it hooks into the resonating plate at the back of the banjo, so i cant just carelessly snatch up the banjo, but then again i probably shouldn't do that with any of the instruments.
Apart from that it is very reliable and stable.
Very good value for the money, would buy again.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
For the price...
JaGad, 31.03.2021
No need to buy something more expencive regarding quality.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
En toppenprodukt för inga pengar alls.
TotallyG, 07.04.2021
Man kunde sakna något gummi eller mjuktmaterial där man lutar gitarren. Men väldigt bra kvalitet och kostar inget.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Lätt och smidigt ställ
03.07.2016
Ett instrumentställ som väger lite men ändå är stabilt.

Enheten är mycket praktisk: i hopfällt tar stället nästan liten plats, och är lätt att bära med sig för den låga vikten. Uppfällt erbjuder stället en hyfsat stabil och säker plats åt ditt instrument.

Jag använder det för akustisk bas och tycker det fungerar mycket bra. Den minimalistiska designen gör att stället knapp syns heller (det finns ingen extra arm som håller kring halsen). Det kan dock också ses ett minus: stället blir inte fullt lika säkert utan stödarmen.

Om du snabbt vill ställa ifrån dig ditt instrument, kanske på gig där du inte riktigt att har tid att kontrollera att gitarren/basen hamnar rätt kan det vara bättre med ett mer robust ställt som också har en klyka för halsen.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Need to stash away some cymbals? This is perfect!
SirosVaziri, 10.07.2017
I'm no guitar player, but I am a drummer with an obsession for cymbals. Sometimes you need to stash a few away when you don't have them on the kit... and for that, this guitar stand is a great solution! Much more satisfying than just leaning them against the wall. ;) Highly recommended!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
_______1, 19.04.2020
Görgo hållare som gör jobbet utan några problem
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Prisvärd!
Elin1, 14.05.2019
Äger nu tre stycken och de är både stabila och stilrena. Håller mina akustiska gitarrer säkert på plats.

Mycket nöjd!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Gör jobbet
Legolars1, 07.02.2017
Lätt och smidigt ställ för elgitarr. Passar bra att ha hemma. Anväder modellen en liten parlorgitarr, har ett par av e-modellen också till tele och strata, inga problem.

Det finns tyngre och mer robusta modeller, med tjockare gummi som gitarren vilar på, men vill en ha nåt enkelt därhemma duger detta gott.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Practical at home or on stage
The Swedish Artist, 22.12.2019
Perfect for both musicians performing, always in need for a guitar stand that is easy to set up and take down quickly.
And for easily fitting in several guitars on a small space. Put them near a wall or bookshelves, for there is nothing to keep the guitar from falling if pushed. Neither can you expect that at this price level. Handy.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Litet och smidigt
Anders3393, 01.04.2018
Om du lever efter devisen att det alltid skall finnas en gitarr inom armlängds avstånd så skaffa ett gäng såna här, sprid ut dem runt bostaden och fyll dem med härliga instrument.
Slipp vara nervös över att dina dyrgripar står och balanserar mot nån vägg, rätt vad det är kommer katten och stryker sig...
De syns knappt när gitarren eller basen är på plats, och blir det gigdags är det lätt att fälla ihop och ta med.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Mycket prisvärt
matthu, 08.10.2017
Brukar passa på och köpa ett par tre av dessa när jag gör en beställning för att ge bort, det är alltid någon kompis som behöver en extra. Kanske det mest prisvärda man kan köpa här på Thomann. Stabil, enkel konstruktion i mattsvart svetsad aluminium som står stadigt och som håller i evigheter. De neoprenöverdrag bärarmarna skyddar effektivt gitarren från repor och tryckskador även om gitarren blir stående under lång tid i stället. Skrev jag att den var enkel också, behöver man titta i den medföljande manualen för att fälla ut benen är det dags att ta på dumstruten och ställa sig i skamvrån.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Great guitar stand
Nilwe, 28.05.2020
This guitar stands works as intended. I've had my guitar on it for 4 months and it hasn't disappointed me yet. It also got a solid look which fits in well with the rest of my surroundings. I'm very happy with this purchase and can recommend it to anyone that seeks a solid and cheap guitar stand.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Stället
MaxiC , 04.02.2021
Bra ställ till gitarren, ordentliga grejor.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
En bra produkt väl värd pengarna
Marco.N, 11.02.2019
Köpte en Millenium GS-2001 A till min akustiska gitarr, har använt den i över 1 år.
Har aldrig haft några problem med stabiliteten, även om den inte har armen. Trots att jag har en katt som springer runt och ibland knuffar till den, så har den alltid lyckats hålla min gitarr stabilt ståendes.
Tack vare designen så syns den knappt när man har en gitarr ståendes i den. Vilket för mig är ett plus.
En produkt jag helt klart skulle rekommendera till mina vänner.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport

Millenium GS-2001 A

81 kr
inklusive moms, 99 kr frakt tillkommer
Tillgänglig
Tillgänglig

Denna artikel finns i lager och kan skickas ut omgående.

Information om leveransen

Leverans beräknas mellan Fredag, 6.08. och Måndag, 9.08.

Dela denna produkt
Din kontaktperson
Tel +49-9546-9223-20
Fax +49-9546-9223-24
1
(1)
Nyligen sedda
Kali Audio IN-8 2nd Wave

Kali Audio IN-8 2nd Wave; Active near field monitor; 3 way system with coaxial midrange/tweeter; 8" woofer; 4" midrange; 1" soft dome tweeter; power: 140 Watt (60/40/40 Watt Tri-Amped); frequency range: 37 Hz - 25 kHz (-10 dB), 45 Hz…

Nyligen sedda
Novation Circuit Rhythm

Novation Circuit Rhythm; sampler / sequencer; 8 sample tracks with 32 step patterns each, cascadable for up to 256 steps per track; functions: slice, reverse, loop, chromatic play, probability and pattern-mutate; integrated effects such as lofi tape, shutter, reverb, delay…

1
(1)
Nyligen sedda
Arturia Keystep 37 Black Edition

Arturia KeyStep 37 Black Edition; 37-key (slimkey) USB controller keyboard; velocity-sensitive mini-keys with aftertouch; 64-step sequencer; chord and scale functionality; arpeggiator; LED display; 4 freely assignable knobs; transport keys; touch stripes for pitch and modulation; RGB LED bar; connections: 3x…

1
(1)
Nyligen sedda
Fender SQ Aff. P Bass MN PJ PACK BK

Fender Squier Affinity P Bass MN PJ PACK Black; Electric Bass, Affinity Series; Body: Poplar; Neck: Maple; Neck Mount: Bolt On; Neck Form: c; Fingerboard: Maple; Inlays: Black Dots; 20 Medium Jumbo Frets; Nut: synthetic Bone; Nut Width: 41,3 mm…

Nyligen sedda
Neural DSP Quad Cortex Gigcase

Neural DSP Quad Cortex Gigcase; Softlight Case for Neural DSP Quad Cortex Pedal; precision molded, high-impact and designed to keep your Quad Cortex safe from damage and the elements; the top clamshell includes a secure, elastic neoprene panel where you…

Nyligen sedda
Fender SQ Aff. Strat HSS PACK CFM

Fender Squier Affinity Stratocaster HSS Pack Charcoal Frost Metallic; Stratocaster Electric Guitar Set; Affinity Series; Body: Poplar; Neck: Maple; Fingerboard: Laurel; Neck Mount: Bolt-On; Neck Shape: C; Inlays: Pearloid Dots; 21 Medium Jumbo Frets; Nut: synthetic Bone; Nut Width: 42…

Nyligen sedda
Harley Benton CLA-15MCE SolidWood

Harley Benton CLA-15MCE SolidWood; Auditorium Cutaway Acoustic-Electric Guitar, Custom Line Solid Wood Series; Back & Sides: Solid Mahogany; Top: Solid Mahogany; Neck Shape: Oval C; Neck: Mahogany; Fingerboard: Pau Ferro; Scalloped X Bracing; Inlays: SnowFlake Inlays; 20 Frets; Nut: Bone;…

1
(1)
Nyligen sedda
Sennheiser CX True Wireless Black

Sennheiser CX True Wireless Black In-Ear headset headphone - 7 mm hight end drivers, bluetooth 5.2, up to 9 h running time, up to 27 h with charging case, SBC, AAC, aptX Codec compatible, 110 dB SPL (1 kHz /…

1
(1)
Nyligen sedda
Minuendo Lossless Earplugs

Minuendo Lossless Earplugs; Earplugs with passive hi-fi filter - perfect for rehearsals, concerts and in any other noisy location; Continuously adjustable volume attenuation (-7db to - 25 db) without sound loss; Neutral and natural sound; Patented adjustable membrane for volume…

Nyligen sedda
Gravity LTST 01

Laptop stand with adjustable holding pins Steel tray, Powder-coated tubes made of aluminium, Die-cast aluminium base, Dimensions of the tray (W x H): 480 x 330 mm, Tube diameter: 35 mm, Height adjustment by adjusting screw with holding pin…

Nyligen sedda
Casio CT-S400

Casio CT-S400 Keyboard - 61 touch-responsive keys, 48-note polyphony, AiX Sound Source, 600 sounds, 200 rythmens, 160 Songs, Auto Harmonize, automatic accompaniment, Reverb, Chorus, DSP, Master EQ, Volume Sync EQ, 10 User Songs, connection to free Chordana Play For Keyboard…

1
(1)
Nyligen sedda
Aiaiai TMA-2 Studio

Aiaiai TMA-2 Studio; closed-back studio headphones; Design: closed-back, circumaural; S05 speaker unit; Bio cellulose diaphragm; 40 mm high-grade neodymium driver; Frequency range: 10 Hz - 40 kHz; Maximum output: 100 mW; Sound pressure level: 113 dB; Impedance: 32 ohms; E08…

ge feedback
Feedback Har du hittat ett fel eller vill ge oss feedback om denna sida?

Vi ser fram emot att höra från dig och kommer att lösa eventuella problem så snart vi kan.