Kundcenter-inloggning

Millenium GS-2001 A

8441 Kundbetyg
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.6 /5
  • stabilitet
  • hantverkskvalitet
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Välgjord gitarrhållare
Jontha, 24.02.2021
Denna hållare är av otroligt hög kvalité. Den kan tyckas hålla i en evighet. Stabiliteten är helt okej, inget utöver det vanliga men inget problematiskt heller. Skulle kanske velat se någon lite smartare lösning som skulle hålla gitarren på ett än mer stabilare sätt men det skulle påverka priset och användbarheten i allt för stor felriktning.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Prisvärd, enkel och stabil!
29.05.2016
Precis som rubriken lyder så ger detta ställ precis vad det lovar.

Prisvärd är väl det enklaste och mest omfattande ordet för att beskriva denna produkt.
Priset är i rätt omfång för att matcha de två andra kriterierna för ett ställ, enkelt och stabilt vilket är de enda två kriterierna för att köpa ett singel ställ.

Det passar till allt från el-gitarrer till akustiska jumbo gitarrer och håller dem uppe med stabilt.

Jag har personligen använt stället till min akustiska bas men varierat mellan olika instrument.

Kanske ingen fröjd för ögat men det har en enkelt och stilren design och precis som priset så ställer det inte till med några stora problem.

Jag är nöjd med produkten.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Helt okej
Björn T, 06.03.2021
Gör sitt jobb. Helt okej kvalitet i förhållande till priset.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Practical at home or on stage
The Swedish Artist, 22.12.2019
Perfect for both musicians performing, always in need for a guitar stand that is easy to set up and take down quickly.
And for easily fitting in several guitars on a small space. Put them near a wall or bookshelves, for there is nothing to keep the guitar from falling if pushed. Neither can you expect that at this price level. Handy.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Litet och smidigt
Anders3393, 01.04.2018
Om du lever efter devisen att det alltid skall finnas en gitarr inom armlängds avstånd så skaffa ett gäng såna här, sprid ut dem runt bostaden och fyll dem med härliga instrument.
Slipp vara nervös över att dina dyrgripar står och balanserar mot nån vägg, rätt vad det är kommer katten och stryker sig...
De syns knappt när gitarren eller basen är på plats, och blir det gigdags är det lätt att fälla ihop och ta med.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
06.05.2015
Ett simpelt och prisvärt gitarrställ, passar bra till min akustiska Yamaha. Tar upp lite plats både i bredd och djup, då gitarren står ganska rakt upp i stället och inte lutar så mycket bakåt. Kanske inte den starkaste konstruktionen, men håller bra för ändamålet i alla fall.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Borde vara dyrare.
Stevan12, 08.02.2017
Detta ställ fungerar utmärkt och mina gitarrer står stabilt i dessa.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Light and stable
Hammerlad, 12.10.2019
have had one for several years
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
prisvärd
Sven6143, 14.01.2014
Inte den dyraste konstruktionen men efter att ha haft den ett bra tag så är jag ändå helt nöjd med den, lätt att sätta upp, gitarrena står stabilt, mjuka kontakter för gitarrerna och plastfötter som inte repar golvet.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Gör sitt jobb
MatsR, 21.11.2017
Känns enkel och lite "billig" i utförandet men fungerar bra. Har inte haft den så länge och den står där den står. Vet därför inte hur hållbar den är i längden eller om man behöver frakta den och fäller i hop och i sär den.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Toppen!
Dunlopdunlop, 21.02.2020
Bra kvalitet till bra pris!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Prisvärt!
Simon8225, 01.03.2016
Har ännu inte lyckats ha sönder något ställ så det är helt klart ett prisvärt alternativ! När ställen levererades så kändes de raka och fina när jag packade upp dem och instrument står stadigt på sin plats så detta är en produkt som gör sitt jobb till en billig peng.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
stabilitet
Prisvärt gitarrställ
Per4013, 25.03.2015
Stabilt ställ av bra kvalitet allt för 6.90EUR. Kan inte bli bättre.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport

Millenium GS-2001 A

81 kr
inklusive moms, 99 kr frakt tillkommer
Tillgänglig
Tillgänglig

Denna artikel finns i lager och kan skickas ut omgående.

Information om leveransen

Leverans beräknas mellan Onsdag, 29.09. och Torsdag, 30.09.

Din kontaktperson
Tel +49-9546-9223-20
Fax +49-9546-9223-24