Kundcenter-inloggning

Millenium 2B Carbon Drumstick

15 Kundbetyg
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
3.7 /5
  • hantverkskvalitet
fr Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
baguette fragile
11.02.2016
Attention baguette très fragile.
En jouant les premières mesures, une sensation étrange de légèreté se fait sentir
Ayant une grosse frappe, je pensais être tranquille avec ces baguette.Au bout de 10 min de jeu, elles cassent nets. Donc je reviens au baguette en bois beaucoup plus résistante ( que je ne casse quasiment jamais d'ailleurs)
La raison : elles sont creuses à l'intérieure.
Je joue avec une paire de carbostick (marque malheureusement disparu) que j'ai depuis plusieurs année et une paire d'aquarian graphite stick et celle-là n'ont jamais bougé malgrès les heures de pillonnage.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
de Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Bricht sehr schnell
nav, 10.06.2017
Vor Jahren hatte ich schon einmal Carbonsticks ausprobiert. Da mir das Spielgefühl nicht gefiel, habe ich weiter HickorySticks gespielt. Nun war es Zeit, den KunststoffSticks eine zweite Chance zu geben. Leider hat sich vom Spielgefühl nichts geändert. Viel schlimmer als das ist aber, dass nach nur 10 Minuten lockeren Spiels der Kopf eines Sticks abgebrochen ist. Da ich eher lautere Musik spiele, hatte ich extra schon die Stärke 2B gewählt. Ein "Montagsmodell"? HickorySticks in 5A halten bei mir normalerweise 5-6 Bandproben oder 1-2 Gigs.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
fi Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
ihan hyvät kapulat
lillikallenautio, 14.07.2017
siinä on hyvä väri ja hyvin soveltuu käteen ja hyvä paksuus
ja huono puolet on että mulla ne kuluu hirveesti mut en anna sen haitata mun soittoa
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
es Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Pesima calidad
Jaural, 17.10.2017
Se rompieron a la hora de uso, no duraron ni un ensayo.
Son las peores baquetas que he usado en cuanto a calidad del material.
No se las recomiendo a nadie.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
de Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Bauarbeiterstöcke...
D4ve, 17.06.2019
Der beschenkte Drummer:"Man kann schon mit spielen. Die Sticks sind aber sehr kopflastig, Somit spielt man ein bisschen, wie ein Bauarbeiter damit spielen würde. Aber interessant. Wenn mal alle meine Sticks kaputt sind, sind sie sicher sehr nützlich."
Ich finde, man hätte die Gußnähte abschmirgeln können.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
fr Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Bonne Baguette
Dj THS, 08.12.2019
Fabrication robuste, bonne finition agréable au touché, très légère ce qui peut être un point fort comme un point faible pour certain. La couleur change et je trouve que cela est un plus aussi.Très résistante contrairement à ce que l'on peut penser. Résiste bien au choc et au chute involontaire. Ne laisse pas des échardes dans les mains même après de longues utilisations. Ne sont pas incassable non plus mais tiennent bien dans le temps. Je recommande vivement. Suis très satisfait de cette achat.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
pt Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Muito bom!
Edmilsonbatera, 06.04.2020
Acabamento impecável e muito bem balanceada.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
de Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Carbon Schlagzeugstöcke
Erni51, 21.06.2018
Der Artikel war nicht für mich, aber unser Drummer spielt immer häufiger damit. Die Sicks haben am Kopf eine Naht die man mit einem Messer gut entfernen kann.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
de Ursprunglig recension (Visa översättning)
Tyvärr uppstod ett fel. försök igen senare.
Totalt
hantverkskvalitet
Leichte Alternative
14.03.2017
Leichte Alternative zu den schwereren Holzsticks in dieser Stärke für härtere Musik

Gutes Preis-Leistung, soweit man das nach dem ersten spielen beurteilen kann.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport

Millenium 2B Carbon Drumstick

154 kr
inklusive moms, 99 kr frakt tillkommer
Tillgänglig
Tillgänglig

Denna artikel finns i lager och kan skickas ut omgående.

Information om leveransen

Leverans beräknas mellan Onsdag, 22.09. och Torsdag, 23.09.

Din kontaktperson
Tel +49-9546-9223-40
Fax +49-9546-9223-24