Kundcenter-inloggning

Behringer U-Phoria UMC202HD

905 Kundbetyg
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.6 /5
  • drift
  • funktioner
  • ljud
  • hantverkskvalitet
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Behringer har börjat göra saker rätt de senaste åren
Kattmannen, 26.06.2017
Här kommer en recension från en som tidigare använt Tascam US144 samt haft möjligheten att använda Focusrite Scarlett 2i2 i studio. Nu var det dags att uppgradera, och jag spanade runt länge ska ni veta. Eftersom jag gör elektronisk musik är jag inte i så stort behov av så många ingångar, och jag tittade till och med på ljudkort som enbart hade en (typ Scarlett Solo). Hade du frågat mig för några år sedan om jag skulle spana på ett Behringer så hade jag nog rynkat på ögonbrynen, men av en händelse så kom jag in på en videojämförelse med ett betydligt dyrare ljudkort. Insåg att prislappen var löjligt låg, och specifikationerna visade allt jag behövde, men jag var fortfarande skeptisk. Hursomhelst så beställde jag ljudkortet. Efter att ha installerat med Windows (32-bitars i mitt fall) förvånande snabbt så har jag nu kört projekt i min DAW genom mina monitorer och mina studiolurar, testat sång genom 48v preamps (Midas) och gain-level, och självklart även live monitor funktionen som är ett välkommet tillskott till vilket ljudkort som helst. Allt till stor tillfredsställelse. Kan bortom tvivel säga att det här är det bästa ljudkortet jag jobbat med helhetsmässigt, allt ifrån att ljudet flyter och får arbeta i ro, att det låter klart och detaljrikt, men också att den fysiska känslan är väldigt bra. Byggkvaliteten är klart bättre än vad prislappen hintar om - snygg matt metallfinish - och väldigt behagligt flytande motstånd i rattarna. Har ingen aning om vad som hänt Behringer, om de har tagit in nya utvecklare eller vad som är skillnaden, men det gamla något nedsvärtade Behringer tycks börja peka spikrakt uppåt sedan ett par år. Inte minst märks det sen de började göra synthar. Det här ljudkortet lär inte göra dig besviken om du är ute efter något i stil med Focusrite Scarlett 2i2 men vill ha ytterligare några funktioner som ger dig mer översikt. Självklart har bägge ljudkortens pre-amps olika karaktär, där Scarlett är något varmare medan U-Phoria MC202HD är klarare. Sett till att du betalar knappt hälften för detta, och du får fler funktioner än vad Focusrites dito erbjuder, och ljudet är i mycket god klass på bägge så är mitt val enkelt här.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Mycket hög kvalitet för pengarna.
Kristofer Andersson, 04.06.2020
Behringer har verkligen lyckats med denna produkt. Kollade runt på många recensioner på Youtube och många har gett den positiv kritik vilket jag kan förstå nu när jag kört den ett tag. Använder den till att spela in på datorn från min Tonium Pacemaker och kör även mina JBL 104 monitorer genom den balanserat. Hör inget bakgrundsbrus från den alls och den gör precis vad den ska och den gör det bra. Nu har jag inte testat dyrare modeller och jämfört, men så hög kvalitet både på själva produkten och ljudet så är den nog väldigt svårslagen i sin prisklass. Kanske till och med bäst. Jag är väldigt nöjd med den och kan varmt rekommendera den till andra som inte vill lägga ut för mycket pengar på något liknande men ändån vill ha något med hög kvalitet.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Rent spontant verkar den bättre än man skulle tro
Producerar jazz och klassisk musik, 04.06.2020
Varning! Det finns ingen mono/stereo-knapp! Mao är Mic 1 alltid hårdpanorerad till vänster och Mic 2 till höger. Om man använder den endast med DAW, är det inga problem, men om man ska lyssna direkt från ljudkortet får man stå ut med sin sång bara i ena örat.

Men det är Plug'n Play, inga konstigheter. Fin liten manick att ta med på resa, eftersom den är lätt och liten. Mikrofonförförstärkarna kan jag inte bedöma ännu, men andra här säger att de är bättre än priset ger anledning att kräva. Den känns helt ok, inte för lätt och inte för tung. Drivs med USB. Inget mirakel men vad förväntar man sig för detta pris? Man kan göra mycket produktion med denna lilla låda.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Uppgraderade från Behringer till
Leonard Kent, 01.07.2020
Tycker att Interfacet är bra och kostar inte skjortan. Har varit nöjd användare Behringer UMC22 som har lägre upplösning än UMC202HD. Installationen var problemfri och ljudet är kanon. Har ingen stor erfarenhet av andra märken så jag kan egentligen inte jämföra. Ett krux som jag kan leva med är att Direct monitoring ger output en ena högtalaren bara. Men eftersom jag har ett aktivt spår i Reason så har jag full medhörning, alltså i båda lurarna. Jag är nöjd med bygget, funktioner och ljud.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
zla7an, 15.12.2020
Inga konstigheter här inte. Fungerar utmärkt på alla sätt och vis, håll & kanter. Två inputs är ungefär precis vad de flesta amatörmusiker behöver och för min hemmasetup funkar den perfekt. Rekommenderar!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Extremt prisvärt ljudkort!
13.11.2016
Köpte det här ljudkortet eftersom jag behövde ha en Hi-Z ingång och det fanns inte på min Presonus Audiobox som jag använt innan. Är förvånad över hur bra ljudkortet är överlag och hur bra känsla det har när man håller i det. Metalchassit känns tåligt och inga av knapparna känns överdrivet plastiga. Ljudkvalitén är bra men du kan inte förvänta dig att kunna ha jättehög gain vid inspelning utan lite bakgrundssus.

För priset är det ett fantastiskt ljudkort!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
surpricingly high quality
Jörgen R., 26.11.2019
The box is steady and it has what it takes. The preamps are impressive.. more silent from white noise than the much more expensive intefaces. Its big brother ..204, is a good option for small extra money if there is a need for more than one set of monitors. But for me its totally right with one set and separated output for headset. I would say the perfect match for a home studio. :)
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Smidigt och snabbt
J.And, 22.01.2020
Köpte detta för att kunna ha med mig i ryggsäcken. Funkar problemfritt!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Funkar kanon
Karolin , 16.12.2020
Gör jobbet jag önskar till ett bra pris
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Good feautres for the price but have problems with sound disappearing
Adam737, 12.11.2018
I am unsure if this there is an issue with the unit or Windows 10 but I have problems with the sound periodically dropping. The quickest solution being to pull the plug and put it back in again. At first, i thought the power saving USB suspend mode was the problem. Even after disabling this option I still get periodic disconnects.

The driver is hard to find. The Behringer website with the drivers is a total mess. There's nothing much to configure in the driver control panel once you find it.

Sound quality is excellent. Has all the features you need with a 2 input soundcard. I am using mine to connect my vinyl player and cassette deck to the living room computer system using 24/96 input.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Priceworthy
Holmtore, 25.12.2019
I bought this for my home studio, recording vocals/guitars, and I must say it really exceeded my expectations. Its performance is excellent and didnt cost a fortune. Great stuff!
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Jättebra
central14, 22.04.2019
Ett jättebra, och billigt ljudkort som fungerar lika bra till gitarr som till sång! Inga nackdelar
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Good quality product!
HansMartin, 31.08.2017
Bought this along with my ECM8000 microphone to get the sound into my PC and have the ability to record other things later on. Works like a charm, and I haven't had any problems with it at all. Does it job.

Because it was Behringer I was a little bit sceptical to the quality, but it is nice heavy and both looks and feels expensive. I'm impressed and would absolute buy again and recommend to others.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Great product for such a generous price
07.02.2017
I needed an interface for recording on the move, that being an USB interface for my laptop. The 202HD works just excellent.

It feels very robust and high quality. Reminds me a lot of my Boss pedals that feels like tanks.

I expected the drivers to be messy actually. But those thoughts I had to eat up, there's been no trouble what so ever installing nor managing them.

Can't really think of any reasons to not buy this product. It feels good, sounds good and serves it's purpose perfectly.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Mycket bra.
Emkna, 05.09.2017
Den har väldigt bra ljud och jag tycker inte att man behöver ha en hög gain för att få bra ljud. Mina förväntningar var låga och den var mycket bättre än mina förväntningar.
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport
Totalt
hantverkskvalitet
funktioner
drift
ljud
Lejonkingen, 22.01.2020
Good price and a good starter interface for a noob like me :)
Hjälpsam · Inte hjälpsamt · Anmäl recension
Rapportera betyg

Uppfattar du det som att denna recension använder felaktiga fakta eller som stötande av någon anledning?

Skicka rapport

Behringer U-Phoria UMC202HD

666 kr
inklusive moms, 99 kr frakt tillkommer
Tillgänglig
Tillgänglig

Denna artikel finns i lager och kan skickas ut omgående.

Information om leveransen

Leverans beräknas mellan Fredag, 1.10. och Måndag, 4.10.

Din kontaktperson
Tel +49-9546-9223-30
Fax +49-9546-922328
Online guider
Computer Based Studios
Computer Based Studios
This article will look at how to integrate a computer into different studio environments, and will highlight the issues of functionality and connectivity.
Online guider
Recording E-Guitars
Recording E-Guitars
Our aim is to explain the basic process of recording the electric guitar!
 
 
 
 
 
testresultat