Conectare la centrul de clienți

Thomann Orchestra Music Stand Bag

175 Evaluările clienţilor
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.5 /5
  • Manipulare
  • Stabilitate
  • Măiestrie
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Bit too big
Voopkoll, 28.05.2016
I bought this bag for Thomann Orchestra music stand. The bag itself is well done but it seems bit to big for the stand itself. But it is quite spacey so you can freely add music sheets or something else to cary. I like it has a separation layer inside to keep stands leg and top separated so they would not scrape each other. Another thing what really did not make sense for me was the shoulder band, just the location and length of it, it gets on your way when you want to open the bag fully. Sure you can remove it any time. Thats my case, I do not use it so its not on my way, carrying handles are enough for me.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Thomann Orchestra Music Bag.
THE BRASSMAN, 02.04.2020
Excellent Quality, Great size with extra zip pocket.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Handy accessory
27.02.2017
Does the job it's. want to do very well !! It's high quality, plus, I always put an extra item in it or two because it has the room. Recommended !!!!
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
This thing is HUGE!
Rosie43, 01.01.2018
Ok, read the measurements!
I saw this and purchased, thinking that it would be the same size as the bookholder part of the music stand.

Nope! Waaaay bigger.
I can fit my musicstand, my guitar stand, footstool, the round base for my mic stand and two gooseneck stands. There's still more room and in the front, there's a pocket for a musicbook.

Excellent bag, has saved me two extra trips to and from the car!
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Just whats need to protect music stand
David O' Grady, 27.02.2018
To stop music stand ending up in bits after short time on the road touring... this is a required purchase. good quality and side pocket for music scores / scripts etc.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Excellent value
Michael6390, 02.07.2019
great bag for the price
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
cond, 30.04.2019
nice and simple for my intended used
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Very good music stand bag!
FunkyM, 31.05.2018
I use this bag for carring 2 pcs of music stand as well as other tools: power cords, guitar cords, etc.). Even heavely loaded bag is very rugged and handle carry the load. I also use to carry Boss guitar/bass processor.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Nice bag
Diamond Productions, 26.01.2019
It does the job, its larger than I expected!!perfect to fit a music stand and some more things!!!
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Music Stand Bag
29.12.2016
Neat storage bag,well made and easy to carry.Good quality material with strong handles.Helps to keep your stand clean,in good condition and better working order.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Manipulare
Stabilitate
Măiestrie
Good quality bag
Adilowes, 14.06.2017
I bought this bag to actually put a computer monitor in which we use with one of our photobooths. It is ideal and does the job perfectly protecting the screen.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport

Thomann Orchestra Music Stand Bag

15,70 € 77,72 lei
Include TVA plus 20 € transport

Prețul în lei este doar de ghidaj!

Disponibil imediat
Disponibil imediat

Acest articol este disponibil în stoc și se poate expedia imediat.

Informații despre livrare

Livrare aprox. între Joi, 30.09. și Vineri, 1.10.

Persoane de Contact
telefon: +49-9546-9223-60
FAX: +49-9546-9223-24