Conectare la centrul de clienți

Rockboard The Tray

88 Evaluările clienţilor
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4 /5
  • Măiestrie
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Great design!
DerekC, 31.07.2021
How other manufacturers haven't copied Rockboard's great designs is beyond me, they have features and functions that other brands don't have and to me it makes them class-leaders. Not only that, the price is fantastic, the build-quality is fantastic and in the 20+ Rockboard's I've used I haven't had a single issue.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Nice, but should have been included with the RockBoard
LeonZ, 27.06.2019
The Tray does its job. You can mount it underneath a RockBoard and it can hold a power brick or some pedals. However, I found that when combined with a RockBoard TRES 3.1 it leaves not enough room for an isolated power brick. So I cannot use it. Also the Tray is fastened using plastic screws, for one-time use. Why? And lastly, why isn't this just included with every RockBoard?
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Does the job - nothing more, nothing less
joneds, 17.09.2018
This is the recommended (only?) way you can store a power brick-style power supply under your Rockboard. I use it with a Dunlop DC Brick and the Cinque 5.2B board and it works perfectly.

Only slight criticism and why one star is missing - it didn't come with any instructions, so I was a bit puzzled how to use the plastic rivet thing, but once I worked that out it's totally secure under the board (hint -both bits go in from the top of the "tray" underneath the Rockboard).
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Not particularly useful.
Piotr Nosoff, 06.01.2021
I couldn't use it with my Truetone 1Spot Pro CS6 power supply - with all power cables the space is too small. Using pedalboard tape is much more practical idea. Built quality is otherwise excellent.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Handy addon for the pedal board
get this, 26.11.2020
It does what it should
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Good upgrade of the Rockboard
T.J., 18.02.2021
I purchased this together with my Rockboard 3.2. I mounted my power pack on top of this, keeping it very neat and well organised underneath the board.
Happy with this upgrade!
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
does what it says
Lukeswarm, 07.08.2020
Its useful for the rockbound but I would like the clips to be a bit easier to open
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport
gb Recenzie originală (Arată traducerea)
Din păcate a intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou mai târziu.
Total
Măiestrie
Good idea... but doesn't fit with my PSU
Plinth, 16.09.2019
The Tray did't fit with Voodoo Lab 4x4. So couldn't use it.
De ajutor · De nici un ajutor · semnaleaza un abuz
Raportează evaluarea…

Consideraţi această evaluare inexacă sau inacceptabilă din anumite motive?

Trimitere raport

Rockboard The Tray

17,70 € 87,62 lei
Include TVA plus 20 € transport

Prețul în lei este doar de ghidaj!

Disponibil imediat
Disponibil imediat

Acest articol este disponibil în stoc și se poate expedia imediat.

Informații despre livrare

Livrare aprox. între Joi, 30.09. și Vineri, 1.10.

Persoane de Contact
telefon: +49-9546-9223-20
FAX: +49-9546-9223-24