Zaloguj się do centrum klienta

the t.bone MS 180

5930 Oceny klientów
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.3 /5
  • wykończenie
Łącznie
wykończenie
Brak gumki mocującej
Kahi, 14.01.2021
Ten model nie jest wyposażony w gumkę na końcu śruby mocującej do statywu, skutkiem czego lubi ześlizgiwać się ze statywu w najmniej odpowiednim momencie. Polecam dopłacić do droższej wersji z gumką na śrubie (t.bone MS 200). Jeśli chodzi o tłumienie głosek wybuchowych, spełnia swoją funkcję do momentu, gdy się ześlizgnie.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
za tę cenę rewelacja
Robert Waff, 16.09.2020
prosty, ale praktyczny popkiller, spełnia swoje zadanie. Nie jest idealnie stabilny (trudno czasem go ustawić) oraz niektóre elementy trochę się ruszają, ale za tę cenę można na to przymknąć oko. Poza tym samo mocowanie może służyć też do montażu mikrofonu :D Tylko uwaga! może rysować statyw, na którym jest montowany.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Ubogi ale zadowalający
BBHammerPL, 11.04.2021
Filtr ma dwie zasadnicze wady. Za mało siatki (jest dość rzadka). Brak ochrony na śrubie uchwytu do statywu. Mocuje się go pewnie i stabilnie ale śruba powoduje uszkodzenie statywu, niszczy lakier i powoduje "wgnioty" przy mocniejszym dokręceniu. Trzeba przed zamontowaniem pomyśleć co podłożyć, żeby nie uszkodzić statywu. Dokładając siatkę z pończochy i używając podkładkę zabezpieczającą statyw własnej produkcji, da się tego używać.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Well made, Long
KryssN, 18.08.2021
Works as intended, just cannot keep it in place :P
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Cheap and works great - what more to ask for?
28.05.2016
In my home recording studio I probably have half a dozen of pop filters, and I can't even remember why I bought this one - maybe I needed a spare for some important session. This is inexpensive, but even my golden-eared friend, a well known recording engineer who sometimes records drums in my studio, couldn't tell the difference between this and a much more expensive, brand name filter in front of my trusty Neumann TLM 193.

PROS: price, it works just as well as more expensive pop filters

CONS: the flexible arm could be a bit more flexible, but it's OK and the mic stand clamp is quite reliable.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Robi robote
Rzaba, 13.12.2017
Ma zatrzymywac gloski wybuchowe i dokladnie to robi. Nic nadzwyczajnego, ale spelnia swoja role, wygodnie sie montuje i ustawia.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Na scenie
Wodzik, 21.11.2017
Za taka cene jest fantastyczny, wszystko czego mozna oczekiwac od Popkiller'a
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Domowe i profesjonalne nagrania
19.03.2017
Doskonale spelnia swoje zadanie.
Cena nad wyraz przystrpna. Jakosc bardzo dobra.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Skuteczny zabojca subilantow
18.11.2016
Spelnia swoje zadanie. Zabralem jedna gwiazdke, gdyz czasami bywa trudny w ustawieniu.
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Spelnia swoja funkcje
Peter Mien, 22.01.2018
Wykonane z porzadnego materialu, polecam!
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij
Łącznie
wykończenie
Robi robote
07.04.2017
Robi robote w studiu, ale niestety material latwo sie psuje - mnieniej jednak warty swojej ceny!
Przydatne · Nieprzydatne · Zgłoś nadużycie
Zgłoś nadużycie...

Czy ta opinia powinna zostać usunięta?

Wyślij

the t.bone MS 180

14,60 € 67,44 zł
Zawiera podatek VAT, nie zawiera kosztów wysyłki 15 €

Cena w zł podana jest w celach orientacyjnych

Artykuł dostępny w magazynie
Artykuł dostępny w magazynie

Artykuł jest dostępny od ręki.

Informacje dotyczące wysyłki

Wysyłka spodziewana do dnia Piątek, 24.09.

Twój asystent sprzedaży
Tel: +49-9546-9223-30
Fax: +49-9546-922328
Tel: +49-9546-9223-35
Fax: +49-9546-9223-24
Poradniki online
Microphone accessories
Microphone accessories
The right accessories bring out the best in your microphones. Find out what’s available and what you can do with it!
 
 
 
 
 
Podsumowanie: