Met onze cookies willen we u de best mogelijke winkelervaring bieden met alles wat daarbij hoort. Hieronder vallen bijvoorbeeld passende aanbiedingen, gepersonaliseerde advertenties en het onthouden van voorkeuren. Als u dit goed vindt, ga dan eenvoudig akkoord met het gebruik van cookies voor voorkeuren, statistieken en marketing door op “Oké!” te klikken. (show all). U kunt uw toestemming op elk moment nog intrekken via de cookie-instellingen (hier).
Note: Om te voorkomen dat evaluaties gebaseerd zijn op roddel, geruchten of heimelijke advertentie staan wij op onze website alleen evaluaties toe van daadwerkelijke gebruikers die het geevalueerde product bij ons gekocht hebben.
Na inloggen vindt u alle producten die u kunt evalueren ook onder “Product evalueren” in uw klantencentrum.
Piano is gewoon prima, beginnerspiano.
Maar het sustainmechanisme kan echt veel en veel beter als het aan mij ligt. Ik heb na 3 weken al flinke haperingen moeten ondervinden terwijl ik geen gekke dingen doe met het pedaal.
bediening
features
geluid
afwerking
mk
goede starterspiano
michael kloppenburg 13.03.2019
mooi digitale piano, alleen kraken de boxen soms of doet het meegeleverde pedaal het niet.
is een goede starterspiano, maar ik als redelijk gevorderd had in een redelijke tijd al de ''mindere punten ondekt'' zoals de toetsen en het pedaal.
bediening
features
geluid
afwerking
N
ThomannSP-320
Noordermaatstudios 31.12.2024
Het ziet er solide uit en is voor mij niet te vergelijken met Yamaha of Roland.Het geluid van de toetsen vond ik hinderlijk.Ik ga nof even doorsparen voor een Roland oid.