Bejelentkezés az ügyfélközpontba

Fender Del. Cable Angle Plug 4,5m TB

103 Vásárlóink értékelései
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.9 /5
  • kivitelezés
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
I found that I need such cable
Shadowchild, 08.06.2021
I have never befor boght cable longer than 3m and keeped attention only on basic attributes. Ok, you can live with cheaper cable, but this one solve few problems. At first, I can go far from amplifier even outside the room and hear sounds differently, more objective. Equipment for packing cable is on the cable and you have no worries how to care about such long cable. Finaly, design of isolation is a vintage and it's not only meter of design. Checing the shapes you can find if cable is well care, packed or even damaged...
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
great tweed cable at good price
Mars Rock, 31.08.2020
It works just fine and has a nice tactile feeling to it, the jack plugs are of high quality (not top of the notch but very good).
The cable does affect the treble of Strat's passive pickups due to the length obviously, but not much with Fishman Classic humbuckers. No tone coloring noticed (other than treble dampening).

Would probably get dirty soon if used outdoors or in a dirty environment, but that the tradeoff with tweed cables

no cons after 4+ month
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Super High Quality
Robert9809, 02.05.2021
Really nice leads, they look and feel very high end indeed.
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Joshuffle, 16.01.2021
Good cable, but I would say the cheaper options are just as good, extra bucks for looks only.
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Fender cable
censored, 11.05.2021
Looks great and works fine
doesn't tagle up
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
It works
Rodt, 26.08.2020
It looks amazing and does it job, looks sturdy!
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Simply the best
Diego V, 21.04.2020
Quality cable that looks awesome at a very reasonable price. Stay away from cheap cables. This one is a keeper!
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Great clables
1OF1, 28.03.2021
I really like these Fender cables. They sound great and the fabric makes them earily handable and also look quite lovely.
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Great feel and look
_obra_, 23.12.2020
I just got it. For now I can say it looks great and the feel of the workmanship is great. The length of 4.5m is exactly what I need at the moment.
No complaints for the sound also, but after first gig or a rehearsal, I will update my review.
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
I will buy this one again
SDMF, 16.11.2019
Really good quality cable by Fender,strong gold edges and super nice,smooth cover.Also good looking....5 stars from me!!!
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése
gb Eredeti értékelés (Fordítás megjelenítése)
Sajnos hiba történt. Kérjük, később próbálkozz újra.
Összesen
kivitelezés
Great cable
worshipdrummer, 09.12.2019
Very good built and nice quality
Hasznos · Nem hasznos · Jelentem!
Értékelés jelentése...

Tévesnek, illetve valamilyen okból nem megfelelőnek tartod ezt az értékelést?

Jelentés beküldése

Fender Del. Cable Angle Plug 4,5m TB

19.50 € 6 959.22 ft
ÁFÁ-val, plusz 18 € szállítási költség

A ft ban feltüntetett ár csupán tájékoztató jellegű.

Azonnal szállítható
Azonnal szállítható

A termék raktáron van, azonnal szállítható.

Szállítással kapcsolatos tájékoztató

Szállítás megközelítőleg Szerda, 29.09. és Péntek, 1.10. közt.

Személyes kapcsolattartód
Tel: +49-9546-9223-20
Fax: +49-9546-9223-24
Tel: +49-9546-9223-35
Fax: +49-9546-9223-24
Online kalauz
Cables
Cables
Cables and plugs connect our valuable equipment, yet we often don't oay the the attention they deserve
Online kalauz
Guitar Accessories
Guitar Accessories
We investigate some of the many accessories available for both guitar and bass.
 
 
 
 
 
teszteredmények