AL
Hyvä hinta-/laatusuhde
Halvaksi kaapeliksi pinta on mukavan joustavaa materiaalia, verrattuna Suomen halpakaupoista ostettuihin halpohin koviin ja helposti murtuviin kaapeleihin.
Toinen pluki L-mallinen, joka on hyvä ainakin minun kitaraan koska pluki ei ole haitolla silloin kun soitan kitaraa istualtaan. plukit ovat kierteellä olevia, joten ne on helppo irroittaa jos piuhaa tarvitsee korjata tai lyhentää.
CR
Saat mitä maksat
Ihan hyvä hinta/laatu suhde. Ei ole paljoa ongelmia itsellä ollu. Ainoastaan jonkun käytön jälkeen pientä särinää kuuluu jos piuhaa paljon heiluttelee tai jos huonossa asennossa. En ottaisi keikalle, mutta reenis ja kotisoittoon piuhaksi käy.
T
kaapeli ei toimi. ilmeisesti katkos jossan kaapelin Nähdään pian!, osassa tuntuu kuin olisi tunnustellen katkos
Huono ostos. Vaadin hyvitystä ja mieluiten vastaavan Rolandin 3 m vastaavan kaapelin