Sivun sisältöön

Kaikki hinnat sis. ALV:n
Varastossa
L
Leevi_ 20.06.2018
Toimii hyvin ja ääni on todella selkeä. Jos laittaa tuon gain asetuksen täysille ja pistää overdriven niin ääni ei ole kovin hyvä mutta muuten ei ole minkäänlaisia ongelmia. Tällä saa halutessaan soitettua kaikkea jazzista metalliin. Sisällytetty delay on myös hyvä niin ei tarvitse erikseen ostaa delay pedaalia. Toimii hyvin kotikäyttöön sillä halutessaan voi liittää kuulokkeet.

R
Helposti piilotettava vahvari
Rakentaja 12.05.2020
Paljon säätömahdollisuuksia sisältävä hauska pikku boxi, joka ei kuitenkaan ole äänenvoimakkuudeltaan riitä kovinkaan isoon tilaan.

A
Lopultakin oikeasti hyvin soiva minivahvari
Tuntematon 02.02.2017
Blackstar kuulosti Thomannin ääninäytteissä niin hyvältä, että se piti tilata. Ja se kuulostaa hyvältä livenäkin. Olen kokeillut tätä nyt kahdella eri kitaralla ja kummastakin sai tällä sävykkään ja melodisen soinnin. Tehoa on juuri sen verran kuin kotioloissa tarvitaan, ja hiljaisenakin siinä on oikean vahvistimen sointi, myös särökanavalla. Vaikea uskoa, että tällä euromäärällä saisi hienompaa sointia.
Tilasin tämän verkkolaitteen kanssa, mutta paristokäyttöisyys on tietysti mukava lisä.
Vain ominaisuuksista ei tullut täyttä viittä tähteä, sillä kaipasin perinteistä kolmen nupin äänensävynsäätöä. Sinänsä Blackstarin omassa yhdellä nupilla toimivassa ekvalisaattorissa ei ole vikaa, mutta ei sen vaikutus myöskään ole kovin huomattava. Tärkeintä tietysti on, että laite soi hyvin, osoittivat nupit sitten mihin ilmansuuntaan tahansa.

M
Huokea ministyrkka
Maruzzella 30.01.2019
Himassa soitteluun erinomainen vehje ja kätevän kokoinen mukaan otettavaksi (esim. mökillä jammailuun). Hinta ei huimaa päätä. Paristot ovat myöskin kestäneet aika pitkään.

tk
erittäin hyvä pikku vahvari
tyytyväinen käyttäjä 22.10.2019
tosi hyvä vahvari ihan mihin tahansa käyttöön. suosittelen.

A
Hyvä minivahvistin
Tuntematon 10.07.2016
Olen ollut tyytyväinen vahvistimeen. Vahvistimessa on hyvä äänenlaatu hintaansa nähden ja vahvistinta voi käyttää myös kannettavana kaiuttimena puhelimelle/mp3-soittimelle. Vahvistimesta on tullut minun ykkös-kotitreenivahvistin kun olen lisännyt siihen efektipedaaleja.

A7
Treeni vahvari
Addict 72 08.02.2024
Pieni koko. Helppo ottaa matkaan mukaan. Mahdollista käyttää paristoja, ei tarvi etsiä sähköjä. Esim.mökillä mukava treenailla. Sähköpiuha tarpeeksi pitkä. Soundiltaan hyvä. Löytyy särö, Delay, Equ. Näillä pärjää. Työn jälki taattua Blackstar laatua.