Zákaznické centrum - přihlášení
Smazat všechny

the sssnake IPP1030

12656 Hodnocení zákazníků
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.3 /5
  • Zpracování
Celkem
Zpracování
V pořádku kabel
Ondřej Vencko, 24.01.2020
Kabel jsem zakoupil řekněme jako multifunkční vybavení. A funguje to.

Primárně ho používám na propojení monitorů a zvukové karty, v čemž exceluje. Zvuk je věrný, příjemný a nezažil jsem nějaké komplikace.
Jeho dvojče jsem však použil na propojení baskytary s aparátem.. A i v tomto směru nezklamává.
Jedinou nevýhodou může být snad jen pocit lacinosti, který plyne z použitého materiálu. Osobně to však nevidím jako překážku.

Rozhodně mohu kabel doporučit pro všechny low-budget muzikanty, neboť zcela uspokojuje potřeby pro základní hraní.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Walker, 17.05.2019
Jednoduše řečeno - kabel odpovídá ceně. Tento kabel, v této cenové kategorii, splňuje všechny mé požadavky. Do zkušebny určitě ideální volba, obzvlášť pro začínající, ne příliš majetné kapely. Oceňuji také možnost odšroubování závitu, což ulehčuje případnou opravu poškození.

V této cenové kategorii jsem zatím nenašel lepší kabel a doporučil bych ho ostatním.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
cable
Majkl, 15.10.2018
Kabel jsem m?l na doma jenom a vydr¸el asi tak p?l roku. Není to moc, ale jako nic moc jsem ne?ekal.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Skvělý!
dalmincz, 17.06.2020
Bál jsem se tento kabel koupit, ale jsem velmi spokojen. Zpracování na jedničku, nemám s ním žádné potíže. Používám ho od elektrické kytary do efektu a supr!
Žádné proti nemám.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Doporu?uji!
LennyCz, 12.07.2018
Pro b?¸né domácí i pódiové pou¸ití naprosto dosta?ující - navíc za minimální cenu.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Spokojnost
Kozuch, 11.02.2021
Kvalita, spracovanie za tu cenu na bezne pouzitie uplne bez vyhrad. Odporucam
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Pre akustiku perfekt
Derto, 14.02.2018
Kvalitný produkt,ktorý nemá konkurenciu v cenovej hladine.Prená¨a celé frekven?né pásmo s malým ¨umom.Za túto cenu není ?o rie¨i?
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
great value
11.12.2016
Nice thick and flexible instrument cable with replacable jacks for a little money
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Not a good cable
Sukovec, 26.09.2017
It is good only as a backup or static cable (from tuner to amp in rehearsal room) - I had the cable and it broke three or four times - I had to re-solder the center wire, but it broke again. I would say it is same quality as the Rock Cable from Warwick. But, of course - it could be expected from cable that cheap.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Ľubo, 09.04.2020
Plná spokojnosť za tú cenu je super!
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
Petr Ostrava, 05.08.2019
Dostatečně dlouhý a dobře ohebný kabel - zatím spokojenost...
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
Celkem
Zpracování
DamianJ, 19.03.2019
Za ty prachy super.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení

the sssnake IPP1030

3,50 € 89,05 Kč
Cena vč. DPH nezahrnuje poštovné 15 €

Cena v Kč je pouze orientační

Na skladě
Na skladě

Tento produkt je na skladě a může být okamžitě expedován.

Informace o expedici

Dodání přibližně v rozmezí Středa, 29.09.Čtvrtek, 30.09.

Kontakt
Tel: +49-9546-9223-35
Fax: +49-9546-9223-24
Tel: +49-9546-9223-20
Fax: +49-9546-9223-24
Online průvodci
Cables
Cables
Cables and plugs connect our valuable equipment, yet we often don't oay the the attention they deserve
Online průvodci
Guitar Accessories
Guitar Accessories
We investigate some of the many accessories available for both guitar and bass.
 
 
 
 
 
Shrnutí recenze: