Zákaznické centrum - přihlášení
Smazat všechny

Neutrik DBA Blanking Plate

527 Hodnocení zákazníků
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.7 /5
  • Zpracování
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Neutrik makes good stuff
kxszander, 05.02.2020
I bought a couple of these when I decided to make my own patchbays both for live rig and for my studio setup.

Does precisely what it needs to do; use M3 rack screws to fit a 19"-rack backplate with the powercon or XLR-plugs of your choice, fit with optional multicolor Neutrik labeling sheets, and color-coordinate those with optional coding rings for your Neutrik plugs. Pristine rigs for the win!

These are a bit pricy for what it is – and for my personal taste. Color labels, coding rings, adapters set me quite a bit of money. But I don't think there is an equally effective alternative out there, so this is THE way to go.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Worth their weight in gold
26.12.2015
For the price, I went out on a limb and ordered a load, including spares. I wish I'd ordered more.

These blanking playes fit your standard D-Type panel mount for rack units, and work really well with Neutrik MFD (212960) and appropriate M3 Screws. If you require an odd number of D-Type sockets and can only use 4/8/12/24 hole rack panels, these are invaluable with blocking up those little holes in a secure and sturdy manner.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Nice finishing touch
thelxman, 29.10.2014
Finishes off an install with a nice looking blanking plate.

The moulding on the front is actually a large Neutric "N" swoop rather than the mostly-flat-small-N mould shown in the product picture on this site. It's a nice professional touch.

Does not include screws/nuts so remember to buy black M3's separately.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
A simple plate nothing more
HighFreak, 09.08.2021
Wish these plates could be designed to be installed without any tools or screws
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Grapes, 31.05.2020
This is for me premium quality I aproove thrue the years, and pay with joy the price, because it disurve, thanks to the neutrik!
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
It's just a blanking plate
I'mTheSoundGuy, 23.10.2019
It does it's job. Made from strong plastic, and looking nice while it covers up some empty d-standard connector holes on you rack panel.
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Neutrik DBA
Shaun H., 16.09.2013
fits xlr 1u plate fine and acts as a blank untill more sockets are fitted
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
nice
443783, 21.05.2020
Very easy to mount and very styleish
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Neutrik DBA Blanking Plate
Vinny, 11.11.2017
They used to fit from behind and had a raised circle that fit thru the hole. Not anymore.
Does the job all the same
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení
gb Původní recenze (Zobrazit překlad)
Bohužel se vyskyla chyba. Zopakujte protím tuto akci později.
Celkem
Zpracování
Blanking Plate
Distel, 13.06.2019
Perfectly fine blanking plates!
Pomohlo mi · Nepomohlo mi · Ohlásit hodnocení
Ohlásit hodnocení...

Zdá se Vám toto hodnocení nesprávné nebo z nějakého důvodu nepřijatelné?

Odeslat hlášení

Neutrik DBA Blanking Plate

0,99 € 25,15 Kč
Cena vč. DPH nezahrnuje poštovné 15 €

Cena v Kč je pouze orientační

Na skladě
Na skladě

Tento produkt je na skladě a může být okamžitě expedován.

Informace o expedici

Odešleme pravděpodobně do Pátek, 24.09.

Kontakt
Tel: +49-9546-9223-4800
Fax: +49-9546-9223-4899
Tel: +49-9546-9223-35
Fax: +49-9546-9223-24